Bildirim
2001 civic 1.6 ies
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 airbag abs varsa km orjinalse boya yoksa fiyatı uygun... -
4aibag var o modellerinde sanırım.
kaçıma boya yoksa -
Hayır,arkadaş eski kasalardan bahsediyor...1.6İ ES full olmasına rağmen abs'siz havayastıksız olanları da var... -
araç satılmış heralde arkadaşlar ilanı tekrar göremedeim teşekkür ederim -
bence fiyat uygun buyuk ihtimalla 2 airbag abs lidir boya değişen yok sa ii fiyat kaçrma -
2001 model civic lerde 1.6 motor İES mi daha iyi yoksa LS mi bilgisi olan var mı -
bizde 2001 1.6 ies full kasa vardı.güzel arabaydı.6 yıl kullandık bir kere bile bozulmadı sadece rutin bakımları yapıldı.
tavsiye ediyorum güzel araç -
1.6 ies eski kasa
1.6 es yeni kasa full olanı 4 airbagli
1.6 ls yeni kasa boş olanı 2 airbagli
2001 yeni kasa ls var bende düşünürsen vtec motor şampanya rengi 80 binde kazasız fiyat son 17.750 olur pazarlıksız...antalyadayım -
boya olsada ıyı bence. boyasız araçmı var arkadaşlar herkesın aracına surtuyorlar çiziliyor boya oluyor.boyanın neden olduğunu kaportacı boyacı ustalar anlar.Bu kadar da boya yoksa bılmem ne yoksa denmesıne ben fıtıl oluyorm gereksız yere çok fıyat duşuyor bu mantıkla. adam lar yurt dışında komple boyatıyor yenılıyor kimse neden boyattın demıyor..... -
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
boya olsada ıyı bence. boyasız araçmı var arkadaşlar herkesın aracına surtuyorlar çiziliyor boya oluyor.boyanın neden olduğunu kaportacı boyacı ustalar anlar.Bu kadar da boya yoksa bılmem ne yoksa denmesıne ben fıtıl oluyorm gereksız yere çok fıyat duşuyor bu mantıkla. adam lar yurt dışında komple boyatıyor yenılıyor kimse neden boyattın demıyor.....
Hocam sana sonuna kadar katılıyorum..Bahsettiğin arkadaşlar hem dul avrat istiyorlar hem de bakire olsun diyorlar...7 yaşındaki arabadan daha ne beklebilirki değilmi.. -
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
boya olsada ıyı bence. boyasız araçmı var arkadaşlar herkesın aracına surtuyorlar çiziliyor boya oluyor.boyanın neden olduğunu kaportacı boyacı ustalar anlar.Bu kadar da boya yoksa bılmem ne yoksa denmesıne ben fıtıl oluyorm gereksız yere çok fıyat duşuyor bu mantıkla. adam lar yurt dışında komple boyatıyor yenılıyor kimse neden boyattın demıyor.....
burası türkiye...
ama değişen parçası yoksa boya 5 yaşında sonra tavanda olmamak kaydıyla önemini yitiriyor...10 yaşında bir araçta hiç boya yoksa ve km si az ise emsalsiz diye nitelik kazanır fiyat artar...o civiclerinde max. ederi 17 dir arkadaşın söylediği fiyata göre yukarıda yazdığım nitelikleri taşıması gerekir yanlış anlayarak yorum yapmayalım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X