Şimdi Ara

2001 Avensis 2.0 d4'e lpg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir ay kadar önce 2001 model bir avensis aldım. d4 motor. Şehirdışı benzin tüketimi az ama yine de lpg taktırmayı düşünüyorum. d4 dolayısı ile sorduğum ustaların çoğu takmıyor. Birkaç yerde takan var. Ancak ben güvenemiyorum. Daha önce aracına taktırıp sorunsuz olarak kullanan varsa konuşmak isterim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.



  • Şu an için takılmıyor.Ancak eli kulağında diyebiliriz.Brc nin sitesinde yakında takılacak diye yazı okumuştum.
  • Ben de çoğu forumda takılamıyor diye okumuştum ama sorduğum bazı yerler takabilecek olduklarını söylüyorlar. Duyumlarımdan dolayı ben de güvenemiyorum. Acaba daha önce taktıran var mı? Doğrudan kendisiyle görüşsem. Araba yeni değil, olması lazım.
  • Ustalar takar da, sonrasına karışmazlar.
  • Avensis d4 Lpg montajı için bakınız...
     2001 Avensis 2.0 d4'e lpg

    http://www.propanturk.com/lpg-performans-mikseri/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat15

    Arkadaşlar bir ay kadar önce 2001 model bir avensis aldım. d4 motor. Şehirdışı benzin tüketimi az ama yine de lpg taktırmayı düşünüyorum. d4 dolayısı ile sorduğum ustaların çoğu takmıyor. Birkaç yerde takan var. Ancak ben güvenemiyorum. Daha önce aracına taktırıp sorunsuz olarak kullanan varsa konuşmak isterim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    LPG duzenegi taktirdiniz mi merak ettim. Ben de d4 motor bi Avensis Aldim. Daha önce Corolla kullanıyordum. Çok da memnun olduğum için taktirmayi planlıyorum. Önerir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok araştırdım. d4 motor farklı ( direkt enjeksiyon ) olduğu için lpg yi tavsiye etmediler. Siz de iyice araştırsanız iyi olur. Aksi halde kaş yaparken göz çıkarma ihtimali de var vesselam.



    " Kişi kendisi için istediğini başkası için de istemedikten, kendisi için istemediğini başkası için de istemedikten sonra gerçek manada mü'min olamaz."

    Hadis-i Şerif
  • 4 yil sonra konuyu hortlatalim. Yil 2017 bu araca lpg hala takilmiyor mu arkadaslar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok mu cevap arkadaşlar
  • Geç oldu ancak güç olmasın ben cevap vereyim, yeni bakacaklar için.

    2001 avensis 4d motora (direkt enjeksiyonlu) lpg olmaz 👎, olmamalı da . Taktıran birine rastlamıştım, önce 60 taktıktan sonra 45 krş demişti. Arıza lambalarının yanmasında cabası 17 tane. Lambası yanan aksamlarıda çalışmıyor malumunuz, abd vsc .... gibi

    2 si otomatik biri manuel olmak üzere 3 tane avensisim oldu d4 motor.

    Çok az yakıyordu, 7 lt /100 km de. Karışık kullanımda. D sınıfı bir araçtı ancak ben ona c buçuk diyorum. O paraya öyle başka araç olmadı hiç. Şimdi olsa otomatiğinden 40-60bin km civarı yine alırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.