Şimdi Ara

2000TL'ye kadar tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar max. 2000TL bütçem var.. min 42" hz değeri yüksek 3d si olsun olmasın farketmez.. video desteği mkv vb., dvbt ve dvbs2 olsun + wifi

hareketli görüntülerde akıcı kaliteli görüntü sunan ve elektrik tüketimi düşük olan bir televizyon tavsiyesi yaparsanız sevinirim.

Bu Philips 40PFL5507K ve 46PFL5007K iki modele biraz ısındım.. büyük ekran olsa daha iyi 46" süper olur.. bu 5507 ve 5007 var 6600 7600 varda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 23 Ağustos 2012; 22:59:43 >

• Selam codetr, 46PFL5007K hem aradıkların açısından hem de ekran boyutu açısından senin isteklerini çok rahat tatmin eder.Enerji tüketimi de A+dır, 55 W'dan düşüktür. Daha iyisi var mı bilmiyorum ama Avrupa üretimli olduğu için ve Avrupa'da bunlara dikkat edildiği için Philips enerji tüketimi konusunda en verimli markadır ki zaten EISA'da 3 yıldır üstüste led tvleri en yeşil televizyon ödülü alıyor. Buna dikkat etmen hem senin bütçen, hem çevren açısından çok güzel bir şey, kendi adıma teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 24 Ağustos 2012; 17:05:29 >
  • Seviye olarak aynılar zaten ama inç bazında o kadar fark var ki. Kıyaslanan modellerden biri 46 inç, biri 40 inç. Doğal olarak 46PFL5007K öne çıkıyor.42LM660S Kağıt üzerinde iyidir ama evine alıp gidince hayal kırıklığıdır, azcık araştırınca anlıyorsun zaten.40ES7000 modelini kağıt üzerinde biliyorum, canlı performansını bilmiyorum ama şikayet sitelerine bakarsan en çok şikayet Samsung'a, müşteriye satış sonrası verdikleri önem yerlerde sürünüyor, herkes ışık sızması sorunundan bahsediyor. O kadar para veriyoruz, işimizi şansa ve Allah'a bırakmamamız lazım bana göre.
    HERGÜNE;HAYATININ EN GÜZEL GÜNÜ OLMASI İÇİN ŞANS VER
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

Seviye olarak aynılar zaten ama inç bazında o kadar fark var ki. Kıyaslanan modellerden biri 46 inç, biri 40 inç. Doğal olarak 46PFL5007K öne çıkıyor.42LM660S Kağıt üzerinde iyidir ama evine alıp gidince hayal kırıklığıdır, azcık araştırınca anlıyorsun zaten.40ES7000 modelini kağıt üzerinde biliyorum, canlı performansını bilmiyorum ama şikayet sitelerine bakarsan en çok şikayet Samsung'a, müşteriye satış sonrası verdikleri önem yerlerde sürünüyor, herkes ışık sızması sorunundan bahsediyor. O kadar para veriyoruz, işimizi şansa ve Allah'a bırakmamamız lazım bana göre.

ışık sızması her tv de var fakat kabul edilebilir miktarda, ayrıca samsung bu konuda en az sabıkalı olan markadır, tesbitin yanlış. artı 46" ebatı kaç metreden izleneceğine göre değişir. Yakından seyredilecek ise eğer (2-3 metre) 46" bence büyük gelir. 42lm660s bence çok çok daha iyi bir cihaz, derinlik ve renkler müthiş. 3D performansı zaten tatışılmaz. Kesinlikle 42lm660s derim hiçte pişman olmazsın. ama samsungun es serileride çok güzeldir, zon karar sizin.

• ürüne buradan bakabilirsin, ama sipariş verirsen kargoya falan para verme ücretsiz kargo olan biyerden al. 20 lira kargo bedeline 60-70 lira para alıyor firmalar. alırsan hayırlı olsun simdiden.

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-42lm660s-fiyati,766987.html
  • slm bende tv araşıtırıyorum. 42"lg 760s yada samsung es7000 düşünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum. öteki yanımda ne yapcaksın tvde interneti evde bilgisayar var hz olarak şöyle iyi bi tv al okadar para ödeme ne yapacağımı bilemiyorum doğrusu evin bütün eşyalarını aldım tartışmasız . ama tv ye gelince çıldırmak üzereyim hala karar veremedim.

SAMSUNG GALAXY S III

Super AMOLED 720p HD Gorilla Glass 2 Ekran | Exynos 4412 Quad Chipset | Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 İşlemci | Mali-400MP GPU | 16/32/64 GB Depolama | 64 GB kadar MicroSD ile Arttırılabilir Hafıza | 1 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 pixels, Autofocus, LED Flash Kamera | 1080p HD Video Kayıt | TV - Out MHL | Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) İşletim Sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charue2

slm bende tv araşıtırıyorum. 42"lg 760s yada samsung es7000 düşünüyorum ama bi türlü karar veremiyorum. öteki yanımda ne yapcaksın tvde interneti evde bilgisayar var hz olarak şöyle iyi bi tv al okadar para ödeme ne yapacağımı bilemiyorum doğrusu evin bütün eşyalarını aldım tartışmasız . ama tv ye gelince çıldırmak üzereyim hala karar veremedim.

hocan stres yapmana gerek yok, bahsettiğin iki tv de çok iyi. kumanda ve 3d den dolayı lg tercih edilebilir. LG alırsan aklın samsung ta kalmaz. Yine son karar senin fakat hiç kasma bence ikiside iyi televizyon pişman olmazsın.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.