Ne yaptınız ben A yaptım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 109luknouhei -- 18 Haziran 2022; 12:46:52 > |
2000 yılı Ayşe yaş sorusu
-
-
sınav nasıldı ustam kolay diyolar benim giren tanıdıklarım
-
A olacaktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şıkları denesen bile çıkar.
genel denemelere oranla kolaydı diyebilirim :))
-
1970
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1970
Neydi hocam
1970 oluyodu kadın 20 kocası 30 yaşında
-
1970 olsa gerek.
1990-20 yaş Ayşe
2000-30 yaş eşi
2020-50 yaş =20+30
ben 2022 yilindaymişiz gibi çözdüm cevabı hatirlamiyom ya(zannediyorum ki 2031de ymiş gibi çözsem de sonuç değişmezi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksey Ivanovich -- 18 Haziran 2022; 14:6:3 >
1970 olacak 1990 da 20 yaşında 2020de 50
önce işlem hatası yaparak 1980 buldum, sonra ayşenin 10 yaşında olmaması gerektiğini düşünüp düzelttim
İnsan bu soruyu nasıl yanlış yapar TIP kazanamazsam tüm suç bu sorunun :(
-
1970 9 Ekim - Kamboçya İç Savaşı'na göndermeydi bu soru inceyi umarım yakalamışsınızdır
-
Haaa tüh bee çok basitmiş aslında. Ama böyle sakin kafayla akla hemen geliyor da ah o sınav anı yok mu !!!
-
hocam 1970 1 Nisan - ABD'de sigara reklamlarının televizyonda yayınlanması yasaklanmasından yola çıkarak yapmıştım ben dedikleri doğru gerçekten matematikte bir sorunun birden fazla çözüm yolu var
-
Ya nouhei yapma hocam ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam TYT yapılabilirliği dedikleri gibi çok fazlaysa her bir sorunun yığılma noktalarında 1k geri-ileri atma ihtimali var.
Benzer içerikler
- eczacılık okunur mu 2024
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
- goodnotes fiyat
- en iyi vakıf üniversiteleri 2024
- tıptan mühendisliğe geçiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X