Şimdi Ara

2000 TL'lik üçlü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş Kulübü'ne TBF tarafından 2000 TL'lik ceza verildiği öğrenildi. Bu cezaya sebep olarak, Pascal Nouma'nın seyircilerin girmesi yasaklı olan bölgede taraftarlara üçlü çektirmesi gösterildi.

2000 TL'lik üçlü!

Konuyla ilgili HABER1903'e açıklama yapan Nouma; ''Bütün Beşiktaş camiasından ve taraftarlarından özür dilerim. Ben böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum. Maç sırasında o muhteşem taraftar önünde heyecanlanmamak mümkün değildi. Ben de heyecana geldim. Daha evvel yaptığım açıklamamda herhangi bir ceza gelirse ödeyeceğimi söylemiştim. Bugün menajerim kulüp yetkililerini arayarak banka bilgilerini istedi. Kurallar neyse uymak gerekir. Ama beni en çok sevindiren Beşiktaş Basketbol Takımımızın finallere yükselmesi oldu. Bu her şeye değdi'' açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

• federasyonunda anlaşılan parası bitmişki; her şeye ceza kesiyo
  • Pascal ben veririm cebimden diyordu ne olcak versin.
  • Pascal vericek cezayı zatende farketmez ya biz turu aldık orda 10 numara eğlendik makaramızı yaptık finaldeyiz herkes memnun bende olsam orda SEVE SEVE param feda olsun Beşiktaşıma.
  • Nouma; ''Bütün Beşiktaş camiasından ve taraftarlarından özür dilerim. Ben böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum. Maç sırasında o muhteşem taraftar önünde heyecanlanmamak mümkün değildi. Ben de heyecana geldim. Daha evvel yaptığım açıklamamda herhangi bir ceza gelirse ödeyeceğimi söylemiştim. Bugün menajerim kulüp yetkililerini arayarak banka bilgilerini istedi. Kurallar neyse uymak gerekir. Ama beni en çok sevindiren Beşiktaş Basketbol Takımımızın finallere yükselmesi oldu. Bu her şeye değdi'' açıklamasında bulundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu cezaya ceza demem, Fernandes'e 3 maç ceza olmadıkça
  • Bu taraftar yüzünden kulübün ceza alması bana çok saçma geliyor hadi saha kapatma falan neyse de para cezası çok saçma.Gizli gizli başka stadlara girip başka klüpleri batırsak mı ha ne dersiniz en birinci biz olalım
  • Fernandesin cezası nerde hani beyler?
  • TFF hesabı noumaya ödettiği için fernandese 3 maç ceza verdi
  • Nouma gibi adam bu ülkeye 40 yılda bir gelir.
  • nereye ceza keseceklerini şaşırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Nouma; ''Bütün Beşiktaş camiasından ve taraftarlarından özür dilerim. Ben böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum. Maç sırasında o muhteşem taraftar önünde heyecanlanmamak mümkün değildi. Ben de heyecana geldim. Daha evvel yaptığım açıklamamda herhangi bir ceza gelirse ödeyeceğimi söylemiştim. Bugün menajerim kulüp yetkililerini arayarak banka bilgilerini istedi. Kurallar neyse uymak gerekir. Ama beni en çok sevindiren Beşiktaş Basketbol Takımımızın finallere yükselmesi oldu. Bu her şeye değdi'' açıklamasında bulundu.

• Bir sonraki maçta parayı da peşin versin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.