Şimdi Ara

2000 tl kredi istiyorum onay vermiyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım. Açık lise okuyorum şubatın 1 inden beri plastik sanayide işçiyim 129 gün sigortam (nisandaki gün sayım edevlette gözükmüyor onla beraber 159 gün) var. Bana 1 hafta içinde çok acil 2000 tl lazım. Garanti, enparaya başvurdum 1400 maaşım olmasına rağmen 2000 tl lik krediyi onaylamıyorlar. Maaşımın yattığı banka halkbank ilk işyerime yakın olan şubesine gittim orası da onaylamadı. Cuma 5e doğru hesabı açtığım şubeye gittim orasıda mesaj gelcek dedi o mesajı bekliyorum şuan onay mesajı.

    Şoruyorum neden çıkmıyor diye daha önce kredi kartı kullanmadım diye kredi çekmedim diye veremiyoruz diyorlar. Kredi puanın 0 dedi. İyide ben kredi çekmedim diye neden kredi çekemiyorum onu anlayamıyorum istediğim miktar çok büyük bir meblağ da değil.

    Şimdi kredi gene onaylanmazsa halkbank bana dedi ki 1000 tl limitli kredi kartı çıkartabilirsin dedi . Kalan 1000 lira içinde eksi hesap dediğimiz mevzu yapabilirsin dedi.

    Sormak istediğim şu kredi kartından nakit 1000 çeksem aylık taksitle ödeniyor mu?

    Ödeniyorsa birde eksi hesap açabilirmiyim?

    Açtıktan sonra onuda kullanıp bakiye -1000 olduğunda diğer ayın 5inde maaşım yatınca 1400den kaç kesicek 1000 mi yoksa 1000den fazla mı?

    Şimdiden teşekkürler birde bildiğiniz başka banka varmı kredi çıkabilir dediğiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Normal kredi faizi 1.13 veya 1.24 arasında art hesap 1.84 den başlıyor, tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartından taksitli nakit avans çekebilirsin.
    Avans hesabından 1000 lira eksite düşsen 1 ayda yaklaşık 70-80 lira civarı faiz ödersin.

    Kredi puanı sıfır olan müşteriler bankalar nazarında riskli müşterilerdir. Üstelik sen yeni başlamışsın çalışmaya. En az 6 ayının dolması lazım. Bankanın dediği gibi düşük limitli bi kredi kartı al. Ödemelerini düzenli yap, zaman içinde kredi puanın oluşur.
  • merhaba belki size ve bunu okuyan arkadaşlara yardımcı olabilir diye yazıyorum. Enparadan devamlı kredi çekmeye çalışırdım masrafsız olduğu için ama değerlendirmeye alır vermezdi sigorta şuan yok diğer bankalarda vermiyordu sonra enpara hesabıma 3 tane otamatik ödeme talimatı verdim ve aynı saat tekrar başvurdum tekrar değerlendirmeye alındı ve arandım arayan kişi bilgi aldı ve kapattık sonra mesaj geldi olumsuz diye ve 2 gün sonra tekrar başvurdum ve direk 5.250 tl onay geldi bana bu limiti vermişler ve bende çektim yani 4 aydır red gelen kredi otamatik ödeme sonrası onayladı belki ihtiyacı olupta çekemeyen arkadaşlara yardımcı olur diye yazdım ben otamatik ödeme ile ilişkilendirdim açkcası çünki şuan sigorta yok işte yok iyi forumlar.
  • En az altı ay sigortanizin sürekli şekilde yatıyor olması gerek aynı iş yerinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.kredigo.com.tr
    Finansbankın kredi sitesi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.