Şimdi Ara

2000 TL civarı camaşır makinesi tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Zırt pırt sorun çıkardıktan sonra servis ve servis maliyetinin bir anlamı kalmıyor malesef.

    140dtr modelinin devir hızından dolayı yaşanan bir takım problemler vardı ancak bu model üretimden kaldırıldı devir düşürülerek 120dtr modeli çıkarıldı ancak fiyatta pek bir değişiklik olmadı burada bir aldatmaca var 120dtr modeli alınabilir 2000 lira altı istiyorsanız aynı modelin 1000 devirli olan cmg100dtr modeli var cmk1000tr modeline tercih edilebilir.

    Altus ve vestelin kalite farkı olduğunu düşünmüyorum vestelin üst seviye cihazları dışında.
  • CMS, CMG, CMK kalite sıralamaları mı?

    quote:

    140dtr modelinin devir hızından dolayı yaşanan bir takım problemler vardı ancak bu model üretimden kaldırıldı

    Önceki sayfada yazdığınız model miydi bu? Ben mi karıştırdım yoksa?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Onlar kaliteden ziyade sınıf isimlendirmeleri 8-9-10 kg program vs. değişiklikler içeren model adlandırmaları.

    1200 devirlisi cmg120dtr 1000 devirlisi cmg100dtr 1000'lik olan 2000 lira altında oda tercih edilebilir altus almaktansa o modeli almanı daha doğru bir karar olacaktır.
  • CMG140DTR sorunlu olduğundan veya devri yüksek olduğundan kaldırılmadı. Kişisel görüşleriniz olabilir ama bunları gerçekmiş gibi yansıtmanız etik değil.

    BSH gibi bir firma sizce "aaaa ben 1400 devri beceremedim, en iyisi 1200 devrini koyayım ihihih" diyecek bir firma mı? Siz bu makineleri atölyede Ahmet emmi mi üretiyor sanıyorsunuz?

    Böyle bir şey yok arkadaşlar. CMG140DTR ederinin altında satılan bir cihazdı, problemli bir ürün de değildir. Profilo alt segment noktalarda (spotçu) satıldığından ve Vestel, Altus gibi markaların karşısına karşı rakip olarak konduğundan bu modelde kar edememiş ve daha ucuz versiyonuna geçmişlerdir olsa olsa.
  • Geçen sene makine almıştım. Üzerine bakınca gördüm ki, forumlarda bahsi geçen WAT24480TR imiş. Deterjan gözünden ses gelmesi dışında şikâyetimiz yok şu an. Bir ara sallanıyordu nedense ama şu an sallanmıyor.

    Son olarak, CMG120DTR ve Bosch WAT24480TR arasından hangi sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 21 Mart 2019; 12:36:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Geçen sene makine almıştım. Üzerine bakınca gördüm ki, forumlarda bahsi geçen WAT24480TR imiş. Deterjan gözünden ses gelmesi dışında şikâyetimiz yok şu an. Bir ara sallanıyordu nedense ama şu an sallanmıyor.

    Son olarak, CMG120DTR ve Bosch WAT24480TR arasından hangi sizce?
    Kalite konusunda hiçbir fark yok.

    Yalnızca program farkları var.

    Profilo'da olup Bosch'ta olmayan:
    Outdoor giysiler programı
    Süper 60 (hızlı yoğun program)
    Kırışıklık önleme fonksiyonu

    Bosch'ta olup Profilo'da olmayan:
    Kazan temizleme programı
    Sport/fitness programı
    Hassas durulama fonksiyonu

    Tercihinizi bu program/ fonksiyon farklarına ve fiyata göre yapabilirsiniz. Başka hiçbir fark yok. Aynı makineler.
  • Bir takım firma calisanlarinin gelip burada kisisel görüşünüzü yansitmaniz etik değil demesi trajikomik bir durum kusura bakmayın da kullanicilar ve inceleme yorumları olmadan bir ürün hakkında nasıl bilgi sahibi olabilirsiniz bosch'un bir çok ürününü temsilcisi olduğunuz firmanin ürünleri karsısında yererken suan savunmaniz ilginç.

    Calistiginiz firmanin ürünlerini siddetle tavsiye etmeniz etikte bizler görüsümüzü söyleyince mi etik olmuyor çılgınca tavsiye ettiğiniz marka ile ilgili forumda onlarca sorun ve servis konusu açılmısken bunu söylemeniz mantıksız doğrusu etik olmayan sey sizin kullandığınız hangi makine varsa onu en iyisiymis gibi vurgulamanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 21 Mart 2019; 13:25:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle, tavsiye ve bilgiler için teşekkürler.

    Cihazlar için teknik bilgiler önemli ama tercih aşamasında son kullanıcı yorumları, elbette öne çıkıyor.

    Tüm makineler kul yapımıdır. Kimi az arıza yapar, kimisi fazla. Sorunların bazıları hatalı kullanımdan da kaynaklı olabilir. Ama, olan şikâyetleri yok sayamayız.

    Her şey bir yana, basit mevzûları büyütmemek, hiç kimsenin birbirini kırmaması, en önemlisi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 21 Mart 2019; 13:8:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Öncelikle, tavsiye ve bilgiler için teşekkürler.

    Cihazlar için teknik bilgiler önemli ama tercih aşamasında son kullanıcı yorumları, elbette öne çıkıyor.

    Tüm makineler kul yapımıdır. Kimi az arıza yapar, kimisi fazla. Sorunların bazıları hatalı kullanımdan da kaynaklı olabilir. Ama, olan şikâyetleri yok sayamayız.

    Her şey bir yana, basit mevzûları büyütmemek, hiç kimsenin birbirini kırmaması, en önemlisi...
    Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım umarım içinize sinen bir cihaz alırsınız şimdiden hayırlısı olsun.
  • Teşekkürler yardımınız için. Muhtemelen CMG120DTR'yi alacağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CMG140DTR ile cmg100dtr arasında sadece devir mi farklı. Birde yanlış mı anladım. cmg100dtr nin servisi 140 dan farklı mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 21 Mart 2019; 13:42:45 >
  • rockandemir84 kullanıcısına yanıt
    Devirden ziyade bir kaç programda değişiklik olabilir program tablosunu profilonun sitesinden karşılaştırabilirsiniz servislerde bir değişiklik yok bosch grubunun servisleri ilgileniyor.
  • Annemler 29 yıl önce Aygaz marka buzdolabı çamaşır makinesi almışlar.Hala kullanıyoruz kilerde.Canavar gibiler.Gerçekten canavar gibiler.Olan elektriği sömürüyor namuzssuzlar ama bana mısın demediler.
  • Bir sürü ıvır zıvır program var. Ben 100dtr almayı düşünüyorum internetten. Sence mantıklı mı. sonunda hepsi aynı işi yapıyor ve 6 7 yıl sonra bozuluyor. Çok para vermek istemiyorum bu yüzden.
  • Bu forumda ciddiye almadığım ve almayacağım kötü niyetli 4-5 kişiden biri olmana rağmen konu açıldığından özellikle detayına girerek herkesin aydınlanması için yazıyorum. Konu dışında çıktığım için öncelikle forumdaki herkesten özür diliyorum.

    1) Benim adım sanım vs. tüm bilgilerim açıktır. Forumdaki üyeliğimde hiçbir ticari amaç yoktur ve olmamıştır.
    2) Çalıştığım yerin veya yerlerin buraya gönderdiğim mesaj ve yönlendirmelerle hiçbir alakası yoktur. Bir dönem satıcı olmama rağmen bile forumu iş amacıyla kullanmadım. Çünkü ihtiyaç duymadım. Yalnızca birkaç sıcak fırsatı haber vermişliğim vardır. Ayrıca çalıştığım yeri inkar ettiğim herhangi bir mesaj da yoktur.
    3) Çalıştığım yeri açıkça yazmamamın sebebi sen ve senin gibi kötü niyetli ifitracı kişilerin, bak burada çalışıyor ondan burada satış yapmaya çalışıyor şeklindeki asılsız iftiralarını önlemek ve beyaz eşya arayışında olan insanların aaa sen burada çalışıyorsun senden satın alamaz mıyız şeklinde tekliflerini önlemek içindir. Ayrıca özel hayatımı neden burada detaylı yazayım o da ayrı bir konu.
    3) Her zaman yalansız olarak gerçekleri söylediğim ve beyaz eşya konusunda tutkulu biri olduğumdan burada ticari kaygısı olan birçok kişinin iftiralarına, hakaretlerine maruz kaldım. Bir dönem foruma yazı yazmaya vakit bulamadığımdan bunlara cevap veremedim ama artık susmayacağım.
    4) Kendimi gizlemek gibi bir kaygım olsa isim ve soyismimi nick yapmazdım, köşe yazısı teklifini de reddederdim. Adımı soyadımı yazınca arama motorlarında 1 saniyede bulunan bu makaleyi gizlemek gibi bir kaygım olmadı. Çok şükür bunu akıl edecek kadar zekam var. Benim gibi tüm bilgilerini şeffaf olarak paylaşan kaç kişi var o da ayrı bir konu.
    5) Tekrar söylüyorum, ben satıcı değilim. Bu forumu da hiçbir zaman ticari bir amaçla kullanmadım. Eğer ispat edecek biri varsa buyursun etsin. Ederse herkesten özür diler üyeliğimi silerim; ama bana bu iftirayı atanlar da özür dileyip kendi üyeliklerini silecekler mi? Silemeyen benim gözümde ahlaktan yoksun, iftiracı ve yalancıdır. Bunun başka bir açıklaması olduğunu da sanmıyorum.
    6)Dilerse yöneticiler özel mesajlarımı vs. diledikleri yerde erişime açabilirler. Ya da ben ekran görüntüleri alıp koyabilirim. Sildiğim hiçbir mesaj yoktur. Yıllardır her gün mesajlar alıyorum, son birkaç gün haricinde de çoğu zaman yanıt verme şansım olmadı. Üyelere karşılıksız yardım etmek, bildiğimi paylaşmak ve öğrenmek dışında bu forumda hiçbir amacım yoktur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 21 Mart 2019; 14:19:39 >




  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    * Ciddiye alıp almamanız inanın umurumda değil uslupsuz,alaycı,böbürlenerek insanları sindirmeye çalışan bir tavırla kendinizi öne çıkararak haklı olamazsınız ben kimseye iftira atmıyorum sosyal medyada internette ki bir makalede gördüğümü söylüyorum ve hepside gerçek bir hayal ürünü değil orada kocaman xxxx firmasının pazarlama uzmanı yazıyor geçmişte bu cihazları yeren yorumlarınız mevcut.

    * Cihazları birinci elden satmamanız ticari amaç gütmeseniz bile burada üzerine basa basa cihazları tavsiye etmeniz insanların hakkınızda farklı düşünmesine sebep olabilir sonuçta tavsiye ettiğiniz cihazlar satın alındığında firma gelir elde ediyor buda bir pazarlama yöntemidir.

    * Beyaz eşya konusunda ki bilginizi kimse inkar etmiyor ancak zaman zaman takındığınız bir takım tavırlar insanların iyi niyetini kötüye kullanıyormuşsunuz gibi bir algı yaratıyor.

    * Dönem dönem alıp kullandığınız cihazları bir anda övüp daha önceden tavsiye ettiğiniz cihazları yermeniz ise objektiflik ve şeffaflıktan çok uzak bir konumda.


    * Zeytinyağı gibi üste çıkıp dürüstlük örneğiymiş gibi bir takım şeyler ortaya çıkınca bakın ben dürüstüm diye kanıtlamak duygu sömürüsüdür sizin uslupsuzce yazdığınız cümleler yüzünden üyeliğimi silecek değilim.Ahlaksız,yalancı ve iftiracı gibi ithamları kullanarak kendini aklamaya çalışmak seviyesizliktir.

    * Burada bir zamanlar bulunan engin tecrübelerini hala takip ettiğim sayın ado gibi samimi ve dürüst bir şekilde ne yaptığınızı söyleseniz bu kadar tepkiyle karşılaşmazdınız.

    * Beni tanımadığınız halde cahil,iftiracı vs. seviyesiz söylemlerde bulunarak kendinizi haklı çıkarmaya çalışmanız kendi acizliğinizi gösterir niteliktedir.

    Ben kimseye iftira atmadım gerçek neyse onu paylaştım bunları ortaya çıkarmak yalancılıksa varsın yalancı olayım madem bu kadar beyaz eşya sevdalısısınız ve hiç bir şeyden saklanmıyorsunuz objektif olarak insanlara yaklaşmanız diğer bilgili üyeler gibi ne yaptığınızdan dürüstçe bahsetmeniz gerekirdi dürüstlük demek budur.Uslupsuzce tavırlara bürünüp kendini haklı çıkarmak değildir.

    2000 TL civarı camaşır makinesi tavsiyesi


    2000 TL civarı camaşır makinesi tavsiyesi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razor Crest

    * Ciddiye alıp almamanız inanın umurumda değil uslupsuz,alaycı,böbürlenerek insanları sindirmeye çalışan bir tavırla kendinizi öne çıkararak haklı olamazsınız ben kimseye iftira atmıyorum sosyal medyada internette ki bir makalede gördüğümü söylüyorum ve hepside gerçek bir hayal ürünü değil orada kocaman xxxx firmasının pazarlama uzmanı yazıyor geçmişte bu cihazları yeren yorumlarınız mevcut.

    * Cihazları birinci elden satmamanız ticari amaç gütmeseniz bile burada üzerine basa basa cihazları tavsiye etmeniz insanların hakkınızda farklı düşünmesine sebep olabilir sonuçta tavsiye ettiğiniz cihazlar satın alındığında firma gelir elde ediyor buda bir pazarlama yöntemidir.

    * Beyaz eşya konusunda ki bilginizi kimse inkar etmiyor ancak zaman zaman takındığınız bir takım tavırlar insanların iyi niyetini kötüye kullanıyormuşsunuz gibi bir algı yaratıyor.

    * Dönem dönem alıp kullandığınız cihazları bir anda övüp daha önceden tavsiye ettiğiniz cihazları yermeniz ise objektiflik ve şeffaflıktan çok uzak bir konumda.


    * Zeytinyağı gibi üste çıkıp dürüstlük örneğiymiş gibi bir takım şeyler ortaya çıkınca bakın ben dürüstüm diye kanıtlamak duygu sömürüsüdür sizin uslupsuzce yazdığınız cümleler yüzünden üyeliğimi silecek değilim.Ahlaksız,yalancı ve iftiracı gibi ithamları kullanarak kendini aklamaya çalışmak seviyesizliktir.

    * Burada bir zamanlar bulunan engin tecrübelerini hala takip ettiğim sayın ado gibi samimi ve dürüst bir şekilde ne yaptığınızı söyleseniz bu kadar tepkiyle karşılaşmazdınız.

    * Beni tanımadığınız halde cahil,iftiracı vs. seviyesiz söylemlerde bulunarak kendinizi haklı çıkarmaya çalışmanız kendi acizliğinizi gösterir niteliktedir.

    Ben kimseye iftira atmadım gerçek neyse onu paylaştım bunları ortaya çıkarmak yalancılıksa varsın yalancı olayım madem bu kadar beyaz eşya sevdalısısınız ve hiç bir şeyden saklanmıyorsunuz objektif olarak insanlara yaklaşmanız diğer bilgili üyeler gibi ne yaptığınızdan dürüstçe bahsetmeniz gerekirdi dürüstlük demek budur.Uslupsuzce tavırlara bürünüp kendini haklı çıkarmak değildir.




    * Ciddiye alıp almamanız inanın umurumda değil uslupsuz,alaycı,böbürlenerek insanları sindirmeye çalışan bir tavırla kendinizi öne çıkararak haklı olamazsınız ben kimseye iftira atmıyorum sosyal medyada internette ki bir makalede gördüğümü söylüyorum ve hepside gerçek bir hayal ürünü değil orada kocaman xxxx firmasının pazarlama uzmanı yazıyor geçmişte bu cihazları yeren yorumlarınız mevcut.
    Geçmişte yerdiğim model 6 KG 800 devirli bir modeliydi ve o kasaya ait hiçbir modeli şu ana dek önermedim ve halen aynı fikirdeyim. Bir modelini eleştirdim diye böyle bir çıkarım yapmanız çok komik ve asılsız. Bir marka her şeyi iyi yapamaz diye binlerce kez yazmışımdır. 1000 lafın arasından cımbızla laf çekmek komik. Ben böbürlenmiyorum, sadece hakettiğin üslup ile yanıt veriyorum. Bana iftira atan birine canım cicim diyemem herhalde.

    * Cihazları birinci elden satmamanız ticari amaç gütmeseniz bile burada üzerine basa basa cihazları tavsiye etmeniz insanların hakkınızda farklı düşünmesine sebep olabilir sonuçta tavsiye ettiğiniz cihazlar satın alındığında firma gelir elde ediyor buda bir pazarlama yöntemidir.
    Firma gelir elde ediyorsa bana ne, babamın firması mı? Ben açık ve net şekilde söyledim, ispat eddebilen etsin. Potansiyelinizi çok abartıyorsunuz. Herkes bu foruma göre mal alsa pazar payları çok farklı olurdu. Burada bilinçli bir avuç insana hitap ederek doğru ürün almalarına yardımcı oluyorum. Bu da ticari kaygı güdenleri ve sabit düşünceli yobaz kişileri rahatsız ediyor sadece.

    * Beyaz eşya konusunda ki bilginizi kimse inkar etmiyor ancak zaman zaman takındığınız bir takım tavırlar insanların iyi niyetini kötüye kullanıyormuşsunuz gibi bir algı yaratıyor.
    Hangi iyi niyetli insanın niyetini kötüye kullanmışım? Örnek?

    * Dönem dönem alıp kullandığınız cihazları bir anda övüp daha önceden tavsiye ettiğiniz cihazları yermeniz ise objektiflik ve şeffaflıktan çok uzak bir konumda.
    Ben hiç duyulmamış Gorenje'yi sırf merakımdan ve iyi bir ürünse insanlara faydam olsun da öğrensinler diye alıp ateşe atmış biriyim. O zaman da BSH satıcısısın diyorlardı :))) Sürekli aynı markayı önersen suçlusun, farklı markaları denesen yine suçlusun. Bugüne kadar benim yazdıklarımda kolay kolay çelişen bir ifade bulamazsın.

    * Zeytinyağı gibi üste çıkıp dürüstlük örneğiymiş gibi bir takım şeyler ortaya çıkınca bakın ben dürüstüm diye kanıtlamak duygu sömürüsüdür sizin uslupsuzce yazdığınız cümleler yüzünden üyeliğimi silecek değilim.Ahlaksız,yalancı ve iftiracı gibi ithamları kullanarak kendini aklamaya çalışmak seviyesizliktir.
    Ben kendimi net olarak savundum, hep nettim ve halen netim. Sen bana attığın iftiraları kanıtlayabiliyor musun? O zaman dediklerimi hakediyorsun.

    * Burada bir zamanlar bulunan engin tecrübelerini hala takip ettiğim sayın ado gibi samimi ve dürüst bir şekilde ne yaptığınızı söyleseniz bu kadar tepkiyle karşılaşmazdınız.
    Buna yapılacak bir yorumum yok, pas geçiyorum

    * Beni tanımadığınız halde cahil,iftiracı vs. seviyesiz söylemlerde bulunarak kendinizi haklı çıkarmaya çalışmanız kendi acizliğinizi gösterir niteliktedir.
    Bu konuda yaptığın "1400 devir yapamadılar ondan bu modeli bitirdiler" cümlesi cahilce, bunu söylemem mi hakaret? Okurken güldüm yani. Asıl acizlik bir insanı altından kalkılmayacak şekilde iftiralara maruz tutmaktır. Yine söylediğim gibi söylemlerini kanıtlayamayan benim gözümde iftiracı ve ahlak yoksunudur.








  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.