Şimdi Ara

2000 model s40 almak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000 model s40 almak ne kadar mantıklı yakıtı nası alınırmı ?

• Gayet mantıklı bir şeçim olur eğer ikinci elde kar etme gibi amacınız yoksa hangi versiyonunu alacaksınız turbolu mu yoksa atmosferik mi?
  • atmosferik lpg li tavsiye edermisiniz bide hangi marka lpg iyidir???
  • Sakin alma, arkadaşta var çok yakıyor ve dandik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçaları pahalı ve yakıt olarak çok da az yakmayacak..
    Çok fazla uzun yol yapıyorsa güvenlik ve yakıtın çok göz önüne gelmeyeceği düşünülebilir, neden istediği önemli ama yılda bir kez tatile gidecekse şehir içi trafik de daha küçük hatchback bir araba da düşünülebilirsiniz.
  • @m4ssetza Dandik derken?16-17 bine daha iyisi varsa söyleyin de bilelim

@BOŞNAK çocuk brc yi tavsiye ederim ayriyetten çok yakar diyenlere bakmayın focus benzinli focus ne kadar yakıyorsa s40 da o kadar yakıyor
  • troll müsün geçen gün atv önerisi diyorsun acill diyorsun şimdi gelmiş s40 diyorsun anlamıyorum
  • hayır atv lazımm hala lazım arıyorum
  • şehir içinde kullanıcağım için zaten lpg istiyorum ama hb olarakta kaliteli bişey bulamadım bu fiyata s40 ı tercih etme sebebim kalite ve güvenlikti ama focuun yaktığı kadarsa o kadarda fazla değil açıkçası
  • BOŞNAK çocuk B kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.0lt lik sedan araç kullanıcısı olarak artık şehir içinde hatchback araba kullanmanın taraftarı oldum hem yakıt hem park önemli iki etmen arabam hemen satılsın gibi bir dernizin olmadığı volvo istiyo olmanızdan belli aynı paralara alfa romeo 147 citroen c3 c4 ford fiesta seat cordoba olabilir mesela bir civataya 400 tl vermek demek volvoya binmek
  • hocam tamam bir civataya 400tl vermek demişsinizde söylediğiniz araçların volvo kalitesi ve güvenlik konusunda eline su dökmezler bide kullan ata arabalardan istemiyorum c3 olsun fiesta olsun gibi
  • bide alfa konusunda parça sıkıntısı çekermiyim acaba??
    Evet volvonun eline güvenlikte su dökemezler ama şu var 17-18 bin lirayada volvoya binmek doğru değil dediğim şey bu alfa konusunda da volvo da çektiğiniz kadar sorun çekersiniz öyle söyleyim artık büyük şehirlerde özellikle rover benzeri araçlar için bile parça bulunuyor artık seat cordoba 1.4 tdı var biraz daha fiyatta çıkabilirseniz eğer o da fena araç değil
  • aman hocam bana seat codoba deme bizim konşuda vardı araç yolda giderken kilitliyordu kendisini hiçbirşey yapamıyorsunuz servise götürdüler onlarda çözemediler en sonunda aracı pert e çıkarttılar
    Hepsinde olacak diye bir durum yok sonuçda ama diyorum ya o paralar volvo alacak paralar değil şahşi görüşüm şehir içi de düşünüyorsan yeni bir başlıkla az yakıp pişman etmeyecek 17-18 binliraya ne alabilirim diye sorabilirsin bu arada alfanın tasarımı çok çok güzel ve yol tutuşunu da bir kez kullandım beğenmiştim ben ama arıza çıkarır mı ne aralıklarla çıkarır hiç bilmiyorum kullanıcı yorumu gerekir
  • iyide başlık konusunda ben s40 almak için yola çıkmmıştım da ondan
    Tercih senin tabi
  • Bende ayni durumdaydim o fiyat araligina alfa 156 aldim iyikide almisim diyorum parca sorunu yok ve parca fiyatlRi cokda yuksek değil bu arada 1.6 benimki ve şehir dişi LPG ile 22 kuruş yakiyor yakitda uygun

• kaç model sizinki ??
  • 2001 model 1.6 sr full + full diye geciyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.