Şimdi Ara

2000 MODEL HONDA HRV Mİ YOKSA FREELANDER MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 araba olarak 17000-20000 arası 4x 4 bakıyorum.Freelander çok hoşuma gidiyor ama gecen arkadaş aldı 2003 modelini aldığı gün yolda kaldı.Motor ister miş.1.6 ları sıkıntı diyorlar ama o KADAR çok varki hepsimi sıkıntılı?Yedek parça motor rektifiyesi beni korkutuyor.Honda hrv yide begeniyorum.Artık üretilmiyor.Yada siz daha ne önerirsiniz?



  • Daihatsu Terios tavsiye ederim. Yedek parça bulunur, yılda 1 defa bakım yaparsın yolda bırakmaz. Lpg ile uyumlu. Hrv de iyidir. Mtv avantajı vardır. İzlediğim videolarda 4X4 sisteminin iyi iş yaptığını gördüm. Suzuki Vitara'nın ağır devri de vardır. Arazi kabiliyeti Terios ve Hrv'den üstündür. Yerden yükseklik çok önemli değilse Subaru İmpreza, Suzuki Swift 4X4 ve 2000 model Golf 1.8 4 motion seçeneklerin var.
  • çok yakarlar arkadaş bunlar

    lpg bile taksan çok yakarlar
  • Eğer sadece 20 binliran varsa bu sevdadan vazgeç bence ama yılda 4bin 5bin tl sadece bakıma verecek param var diyorsan bilemem. bir zamanlar bende bu iki modele bakıyordum freelander çok masraflı hrv ise çok küçük olduğu için vazgeçtim özellikle bagaj hacminden dolayı birde hrv lerde şanzuman hatası min 5bin liraya çıkacaktır. bilginize
  • hrv otomotiklerde değil mi şanzıman arızası
  • HRV De kesinlikle herhangi bir parça sıkıntısı yok. Bende alalı yaklaşık 2 ay oldu şanzumandan korkuttular benide zamanla tecrübe edindikçe anladımki alakası yok. Aracın her türlü parçası servislerde mevcut sıfır dahi gerekse MAX 2 haftada yurt dışından geliyor. Şanzumana gelince aracın şanzuman yağının 40000 de kesinlikle orjinal Honda yağı ile değişmesi gerekiyor. HRV lerde CVT şanzuman normal otomatik vitesler gibi balatalı sistem değildir. Vites geçişlerini hissettirmeyen zincirli bir sistemi var. Dolayısı ile aşınma çok az oluyor yağını zamanında değiştirdiğin müddetçe ömürlük bir şanzuman. Fakat alırken tabi çok detaylı inceletmek lazım. Sorunlu bir şanzumanın maliyeti gerçekten yüksek.

    Ama araçtan aldığım sürüş zevkini bugüne kadar hiç bir araçtan almıyorum. Şehir içinde çok keyifli bir araç. İnceleyerek almak şartıyla şiddetle tavsiye ederim. Olumsuz eleştirilere kesinlikle aldırmayın.




  • Rav4 bakabilirsiniz Rav4 iyidir. Hrv' leri bilmiyorum ama bana bir arazi aracı gibi gelmiyor nedense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.