Şimdi Ara

2000 ford foucs ghia servisten 28 bin arıza onarım faturası çıkartıldı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Araç benim değil ancak abim gibi sevdiğim kuzenimin gel gelelim olaya :
    araç yılbaşı haftasonu ankara-aksaray-nevşehir-ankara hattında yol alırken abs,akü ve el freni göstergeleri yandı durduk yere herhangi bir kaza va olmadı.araç stop etmedi.durduruldu tekrar çalıştırıldı araç hareket etti bir problem yok.ancan ışıklar bir türlü sönmedi.kuzen şaşmaz sanayideki bir ustaya götürmüş adam anlamamış ondan sonra istanbul yolu üzerindeki ford oto tan a götürdü aynı gün içinde arayıp 28.000tl istediler bununda %40 indirim alacağı vs söylendi biz bir anlam veremedik.başına gelen usta tavsiye edebilecek olan varmıdır?aracı çok temiz orjinal 170binde severekte biniyordu çok canı sıkıldı bu duruma.

    Saygılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arızanın ne olduğuna dair bir açıklama yapılmadı mı?
  • Aslında ilkel bir çözüm (bile değil aslında) önereceğim. Akü bağlantısını söküp yeniden taksın. Akımın kesilmesiyle sıfırlanan hata uyarılarına denk geldim geçmişte. Tekrar etme olasılığı da var tabii. 0 maliyetli olduğundan denenebilir.

    Bu arada, akü bağlantısının kesilmesi radyonun da şifre istemesine yol açacaktır. Kitapçığınızda veya torpidonun yanında yazılı değilse Ford m radio code calculator adlı uygulamaya Radyonun Mxxxxx formatındaki seri boşunu girerek kodu öğrenebilirsiniz. Seri noyu torpido gözünü iyice açıp sola bakarsanız teyp üzerinde görebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.