Bildirim
2000 FORD FOCUS EDERİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence 16-18 gibi satılır?boyazsız oldugundan 18e yakın gider -
Ankara piyasasında ederini merak ediyorum.
Başka yardımcı olacak birileri var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16-17 arası bence .
çok da kasmamak lazım.sonuçta 12 yaşında araba -
17bin tl Fiat Bayisi verdi. -
Merhaba;
5 aralık'da resimdeki 2000 model Ford Focus 1.6 Ambiente arabamı (152.000km) 17.500'e satışını verdim.
Arabada sağ arka kapı boyalı, ön tampon sağ sinyal üstü boyalıydı..
Ne de olsa 2000 model.. üç'e beş'e bakma derim..
-
arkadaşlar ben de aracımı seneye yazın sonu gibi nasip olursa yüksek model ile değiştirmek istiyorum. aracımı alalı çok olmadı. temiz kullanan birinden aldım, bir rektör yardımcısından. garaj arabası idi. rengi dahi hala parlak. 2000 model 1.6 ghia focus. metalik gri. ön konsol derisi bile ufak bir alandaki yapışkan hariç ilk günkü gibi, ne yıpranık ne soluk.. brc marka sıralı lpgsi var. bringstone lastikleri üzerinde. stepnesi hala sağlam, iş görür. değişeni boyası yok. ama ufak tefek çizdirmeleri olmuş, yaptırmamışlar. ben 3. sahibiyim. araç ankarada ve çorumda nem nedir görmemiş. ilki öğretmen, ikincisi onun arkadaşı rektör yardımcısı... tanıdıktan aldım zaten... neyse çok temiz araba, halen her şeyi çalışmakta. ben de seneye arabamı satmayı düşündüğümden ederini az çok merak ediyorum. ben çok temiz olduğu ve akrabamız olan sanayicinin bile bu motor uzaya gider gelir diye sağlamlığını övmesinden dolayı 21500 tl ye aldım. ederi belki 20 falandı ama ben temizliğinden ötürü o parayı verip arabayı aldım. normal piyasası nedir çok merak ediyorum.
-
bu arada kmsi de 174000 . -
arkadaşlar ben de aracımı seneye yazın sonu gibi nasip olursa yüksek model ile değiştirmek istiyorum. aracımı alalı çok olmadı. temiz kullanan birinden aldım, bir rektör yardımcısından. garaj arabası idi. rengi dahi hala parlak. 2000 model 1.6 ghia focus. 174000 kmsi, rengi metalik gri. ön konsol derisi bile ufak bir alandaki yapışkan hariç ilk günkü gibi, ne yıpranık ne soluk.. brc marka sıralı lpgsi var. bringstone lastikleri üzerinde. stepnesi hala sağlam, iş görür. değişeni boyası yok. ama ufak tefek çizdirmeleri olmuş, yaptırmamışlar. ben 3. sahibiyim. araç ankarada ve çorumda nem nedir görmemiş. ilki öğretmen, ikincisi onun arkadaşı rektör yardımcısı... tanıdıktan aldım zaten... neyse çok temiz araba, halen her şeyi çalışmakta. ben de seneye arabamı satmayı düşündüğümden ederini az çok merak ediyorum. ben çok temiz olduğu ve akrabamız olan sanayicinin bile bu motor uzaya gider gelir diye sağlamlığını övmesinden dolayı 21500 tl ye aldım. ederi belki 20 falandı ama ben temizliğinden ötürü o parayı verip arabayı aldım. normal piyasası nedir çok merak ediyorum.
-
Kusura bakmayın ama bıçak dayasanız 174 bindeki bir aracı bana aldıramazsınız...Tabii bu benim fikrim....2000 model...13 yaşında...senelik 13/14 bin yapmış....Helal olsun.......2011 aracım var 20 binde ve de öğretmenim nasıl binmiş bu memurlar bu kadar anlamadım.....İyi satışlar size...... -
quote:
Orijinalden alıntı: last06
Kusura bakmayın ama bıçak dayasanız 174 bindeki bir aracı bana aldıramazsınız...Tabii bu benim fikrim....2000 model...13 yaşında...senelik 13/14 bin yapmış....Helal olsun.......2011 aracım var 20 binde ve de öğretmenim nasıl binmiş bu memurlar bu kadar anlamadım.....İyi satışlar size......
günde 20 km yola gitseniz ayda 600 km yol yapar bu da senede 7000 km demektir. ve senede bir kez de şehir dışına tatile gitseniz o araba size 9000 km yaptırır "minimum". ayrıca bir araba ilk alındığı yıl deli gibi kullanılır, yeni alınan araba çok yol yapar. ayrıca kullanan kişi memleketinden başka bir yerde çalışıyorsa memlekete gidip gelmeye çok daha fazla yol yapar. onu dageçtim, memurunuz köyde çalışıyor ama merkezde oturmayı tercih ediyorsa bu km daha da artar. o yüzden az kullanılmış değil ama çok çok da kullanılmış sayılmazlar.
bazı insanlar için araba diri olsun yola gitsin masraf çıkarmasın aileyi taşısın yeter. ve bu araçlar da öyle. arızası yok masrafı yok kazası yok kullanan ne zorlamış ne boğdurmuş motoru çok dinç kalmış, e 13 yaşındaki bir araçtan daha ne ister insan. ve şunu da gayet iddia ederim ki 2008 model getz getirin, temiz kullanılmış 2000 focusun yanında kapı gıcırtısı kalacaktır çok net. hem çarpışma esnasında, hem yolda, hem de arızada. bulması zor ama bulunca da ford insanın yüzünü kaç yaşında da olsa güldürüyor. bu paralara da ya 2008 model uno diyebileceğim getz alırsın, ya da focus gibi sağlam kasa dayanıklı bir araç... yoksa bizde vardı onca para da biz 2011 honda almadık değil yani. söylemesi kolay.
-
:-)) Bunları bana mı diyorsun....Bundan önceki araçlarımdam biri 99 focus tu focusu çok iyi bilirim...Tabiiki getz le kıyaslaman ilginç...2011 de aldım hondayı ve de focusu sattığımda 100 bindeydi...12 yaşındaydı ...Kronik sorunları dışında bir problemini görmedim....2011 de 17 bine sattım boya darbe yoktu 100 binde trigeri değişmişti...Yani kişilerin geçmişini bilmeden şu anki araçlarıyla yargılamayın....Hangi araç olursa olsun 100 binden sonraki araçları alamadım almam da....2000 yılından beri 12 aracım oldu hiçbiri 100 bin yukarısı değildi....Ama sizin 174 bindeki araca bakışınızla benim bakışım farklıdır.....İyi satışlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: last06
:-)) Bunları bana mı diyorsun....Bundan önceki araçlarımdam biri 99 focus tu focusu çok iyi bilirim...Tabiiki getz le kıyaslaman ilginç...2011 de aldım hondayı ve de focusu sattığımda 100 bindeydi...12 yaşındaydı ...Kronik sorunları dışında bir problemini görmedim....2011 de 17 bine sattım boya darbe yoktu 100 binde trigeri değişmişti...Yani kişilerin geçmişini bilmeden şu anki araçlarıyla yargılamayın....Hangi araç olursa olsun 100 binden sonraki araçları alamadım almam da....2000 yılından beri 12 aracım oldu hiçbiri 100 bin yukarısı değildi....Ama sizin 174 bindeki araca bakışınızla benim bakışım farklıdır.....İyi satışlar...
aracınıza çok binmemişsiniz titizmişsiniz de. bu güzel bir şey. allah dert kaza vermesin. lakin 170bindeki araçlar da her zaman düşündüğünüz gibi tabut olacak değil. nice yeni otomobiller var tabuttan beter... inşallah hepimize zamanı geldiğinde çok güzel otomobiller nasip olur. iyi günler dilerim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X