Şimdi Ara

2000 civari mtb tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar,biraz agresif sürüse sahip,2000 liraya bisiklet bakiyorum..Cube analog,focus elite,merida big nine ve ghost se2000 bakindim biraz..

Bu modellere ne dersiniz?Var mi güzel bir tavsiyeniz..Boyum 1.70 ve 29 mtb de rahat edebilirmiyim?En önemli sorumda bu.

Not:Kron veya salcano demeyin lütfen..Bayiye gidip bir seyden anlamayan yetkilileri görünce kesinlikle almayacagym o markalari.Bir de üste çikma çabalari da cabasi..

Tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fosther -- 24 Şubat 2016; 16:27:18 >

Orijinalden alıntı: fosther

Merhaba dostlar,biraz agresif sürüse sahip,2000 liraya bisiklet bakiyorum..Cube analog,focus elite,merida big nine ve ghost se2000 bakindim biraz..

Bu modellere ne dersiniz?Var mi güzel bir tavsiyeniz..Boyum 1.70 ve 29 mtb de rahat edebilirmiyim?En önemli sorumda bu.

Not:Kron veya salcano demeyin lütfen..Bayiye gidip bir seyden anlamayan yetkilileri görünce kesinlikle almayacagym o markalari.Bir de üste çikma çabalari da cabasi..

Tesekkürler.

Benim de boyum 170 ve agresif kullanan biriyim. Sıfır şart mı ikinci el de olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bilkent Mechanical Engineering
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    550.000 civarı araba tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.