Şimdi Ara

2000-2500 Fiyat Aralığında, Ön ve Arka Kamera odaklı telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, günlerdir forumdaki telefonlar, ana konuları inceliyorum, kamera odaklı bir telefon arıyorum, oyun oynamıyorum, kullandığım uygulamalar da yemeksepeti, instagram, whatsapp ve banka uygulamam. Araştırdığım telefonlar arasında LG V20, ASUS ZENFONE ZOOM S, LG G6 ve XIAOMI MI6.

    LG V20 nin ana konusundaki tüm mesajları okudum, bootloop veya kamera camı çatlaması yaşayan arkadaş olmamış, ama ghost screen yaşayanlar var ufak tefek. (2400 civarı alınabiliyor)

    LG G6 için de ana konuyu inceledim, ama pek bi fikrim yok ghost screen ya da diğer kronik sorunlar var mı, konuya hakim olup da tarafsız yorum yapabilecek arkadaşların yorumlarına muuhtacım :) (2500 bunun fiyatı da)

    ASUS ZENFONE ZOOM S e acayip yükselmiştim zamanında ama fiyatı bence gereksiz pahalı ama düşmüyor da şerefsiz, kamerası ve ğili için almayı düşünüyorum, dediğim gibi snapdragon bilmem kaç kullanılmış o kadar para veriyorsun demeyin, tek önceliğim kamera! (Bunun da 2500)

    XIAOMI MI6 acayip bir telefon, bunların hepsini cebinden çıkarır diye düşünüyorum, kişisel düşüncem. 2 12 MP arka kamerası ve yine 12 MP ön kamerası, aynı zamanda OIS olması beni bu telefona itiyor, 128 gb da depolama alanı da gayet yeterli bence. AMA ithalatçı garantili olması da aynı zamanda uzak durmamı söylüyor bana. (2350-2500 arasında da bu temin edilebiliyor)
    İthalatçı garantili telefon alınır mı? ALınmaz mı? Nelere dikkat edilmeli?

    Bu 4 telefonu alma sırasına koyabilir misiniz? Eğer 2000-2500 fiyat aralığında başka önerileriniz de varsa (önceliğimin kameralar olduğunu tekrar hatırlatıyorum, ön-arka fark etmiyor) çok müteşekkir de olurum. Çok saygılar, iyi forumlar :)







  • mi6 ve v20 konusunda hiç bi bilgim yok fakat zoom s ve g6 için pek çok video izledim özellikle kamera odaklı. g6 nın ön kamerası 1000tl lik telefon ayarında. ama arka kamerada ve öndeki geniş açı muhabbeti oldukça güzel, görüntü kalitesi arka kameranın oldukça tatminkar s7 edge s8+ vs ile karşılaştırınca güzel iş çıkarıo denilebilir.

    zoom s e gelirsek fiyatı 1700-1800 bandına inse eğer gözüm kapalı alacağım bir cihaz ön ve arka kamerası oldukça tatminkar ayrıca 5000mah bataryada powerbanklerle olan bağımızı koparır cinsten. gel gelelim telefonun arka kamerası renk olarak çok doygun fotoğraflar veriyor aşırı abartılı renkler tabi bu hoşunada gidebilir.bu arada telefonun amerika fiyatı 329 dolar ve yurtdışından gelicek biri varsa kaydı kuyduyla 1350 tl ye piyasadaki çoğu telefonu sollar.

    bütün bu yorumların yanında arada vatanda 2520 civarına düşen s7 edge i de düşünmeni öneririm kamerası ile 2017 cihazlarının çoğunu tokatlıo ve videoda OİS performansı oldukça güzel. uzun oldu ama fikir vermiştir umarım.




  • stalyosa S kullanıcısına yanıt
    Ben de yurtdışı bakıyorum çünkü o fiyata geliyor dediğin gibi ve tam tokatlıyor tabiri caizse. S7 edge i çok övenler var, ona da bakıyorum o da güzel bir telefon ama eğer yurtdışından alabilirsem asus alırım, alamazsam s7 edge de çok iyimiş, listeye ekledim çok sağolun :)
  • S7 edge hepsiburada ve istanbul bilişim gibi internet mağazalarında fiyatı düşen bir telefon. S8 ve plus cihazların S7 serisinin üstüne kamera konusunda neredeyse hiçbir şey koymaması bile S7 Edge almaya ittirmeli insanı diye düşünüyorum. Çünkü G4'ün kanıtlanmış kamera performansı başarısı Samsung ve sonra da htc ile sony'e ecel teri döktürdü. Sony yine ortalamanın üstüne çıktı XZ (premium) ve XA(1) ultra ile hTC de 10'da ön ve arkaya ois yerleştirdi ve iyi bir performans sergilemeye başladı. Şu an U11'in Pixel ve Pixel XL'i tahtından edip birinci sıraya oturması ile nasıl bir başarı sergilediğini anlamışsınızdır. Samsung da rakiplerinin bu kadar iyi işler çıkarması sebebiyle Dual Pixel teknolojisini S7 ile bizlere sundu. İddiasına varım ki S8 e kadar koymayacaktı bile telefonlarına bu güzel işlevi eğer G4 ve V10 gerçekleri olmasa. LG ve htc piyasanın kamera konusunda can damarları oldular. Yoksa apple 8MP, Samsung da mp artırayım da iyi bir şey sansınlar politikasına devam ederdi.

    Donanımı hala günümüz için geçerli bir donanım. Tek sıkıntı yazılım güncellemeleri ile Samsung'un cihazı eninde sonunda yıpratmaya başlayacağı gerçeğini bile bile yaşamak ve bu cihazı bu şekilde kullanmak zorunda olduğunuzu kabullenerek devam edeceksiniz.

    Belki biraz olumsuz konuştum ama canlı örnekler Note4 ve Note5. Kendi cihazımdan oldukça çekiyorum.

    Zenfone Zoom S overrated bir cihaz. Şu Xiaomi'nin S650 Mı Mix Lenovo P2 (S625) ve C9 Pro cihazlarına baksanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Bu üç cihaz da benzer donanımsal özellikleri sunuyor. Hatta S65x serisi daha performanslı. Sırf kameraya özenilmiş bir cihaz için 2500 lira talep etmek Asus'un sonunu getirir diye düşünüyorum şahsen. S625 in tek numarası dizüstülerin ultrabook performansı gibi. Yeterli performans ama daha fazla pil ömrü getirisi. Tam olarak S625'i özetliyor. Ama aynı şekilde ultrabook lar nasıl abartılı fiyatlara gidiyorsa bu S625 cihazlarının bazıları gerçekten abes fiyatlara satılıyor. S65x cihazlardan pahalı satılanlarından (P2 vs C9 pro) tutun yeni nesili S625 e düşürülmüş telefon serisi (Mi mix 2) gibi değişik kullanım alanları var. Şahsen ben önermem bu telefonu.

    Mi6. Geldik bu senenin gülen yüzü xiaomi ye. Kulaklık girişinin kaldırılması oldukça aptalca. Hâlâ bu konuda mantıklı bir açıklama sunmaya aciz üreticilere sevgiler. En sevdiğim iki telefonun da ortak özelliği bu (diğeri u11). Bir de Vodafone kullanacaksanız bu telefonu almanızı önermem. Samsung'un C serisi, Xiaomi ve büyük ihtimal Huawei hariç diğer çoğu Çinli üreticinin genel sorunu olan 800 bandının desteklenmemesi durumu Vodafone'un 4G çekim performansını sersefil edecektir. Eğer C serisinin ana konularını dh de takibe alırsanız demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Malum bir türkiye teknoloji haber sitesinin çektiği bir youtube videosunda (o siteyi anmak istemiyorum google dan testi aramanızı tavsiye ederim.) Mi6 ile üç operatörü test etmesi sonucu beklendiği üzere Vodafone 4G şebekesinde anormal sonuçlara imza atıyor. Bu yüzden buraya dikkat etmeniz gerekir diye düşündüm. Kamera performansı iyi bir cihaz ama bu durum sıkıntılı.

    LG G6'ya girmek istemiyorum. Bir üretici bu kadar aptal olabilir. İki senedir çıkardığı amirallerin kamera performansı ne yazık ki G4'ün yarattığı sükse kadar etkili olamadı. Bunu testler de gösteriyor. Tamamen tercih meselesi bir cihaz. Her sene bir sorunu çözüyor, onun arkasındaki sorun kalıyor. Hemen anlatayım.

    G ve nexus 4 muazzam cihazlar. Tabi nexus 4 dokunma kaybı yaşayıp ölüyor 3 sene sonra ama G sağlam. Hatta tek sağlam LG cihazı olmaya aday.

    G2 -> kasa çıtırdıyor plastik olması ötürü, kamera leş, kasa çatlıyor, ekran sararıyor, telefon aşırı ısınıyor, dokunmatik hassasiyeti bölge bölge kayboluyor.

    G3 -> ilk başta telefon günde 2 3 kez restart atmaya başlıyor, güncelleme ile çözülüyor, kamerada G2 rezaletinden sonra gelişmeler yaşanıyor, S801 2k birleşmesi performansı olumsuz etkiliyor güncelleme ile bir nebze çözülüyor sonra da kasa çatlaması sorunu başlıyor aşırı ısınma ile, ve tabi ki cihazın kasa değişimi yapılamadan çözülemiyor, boot loop sorunu ile ilk defa bu telefonda karşılaşıyoruz, kamera iyileşiyor, malzeme kalitesi idare eder kıvama geliyor, sd kart ve çıkarılabilir bataryaya merhaba.

    (LG'nin hem çuvallayıp hem de hatalarını çarçabuk düzeltmeyi denediği tek cihazdır g3)

    G4 -> Ghost Screen e merhaba denilir. Deri kapağın sorunu soyulma da yeni kapaklar satın alınarak ve siyah deri öncelikli tercih edilerek kısmen çözülür. LG plastikten soğuduğunu LG Class adlı S410 metal cihazı ile gösterir. Plastik devrini LG ile kapatacağımızı kimse beklemezdi. M güncellemesi ile cihaz boot loop a düşer. Her yer bu sorun ile çalkalanır çözüm telefonların servise bırakılmasıdır. Ghost Screen yine devamda kalır. Tüketicinin laneti LG'ye gerçekten tutmuştur.

    G5 -> Boot loop un hayatımızdan kalktığı, ghost screen in devasa boyutta üstümüze çullandığı cihaz. Hata sayısı git gide azalmıştır.

    G6 -> *bir sene sonra mesaj editlenecektir*

    Bu yüzden size G6 öneremem. G4 ün Boot loop ve G5 in ghost screen sorunları 1 sene sonra ile coştu. Şu an kimse G6 nın neler yapacağını bilmiyor.

    V20 de kutudaki hediyeleri ve ikinci ekranı dışında pek bir numarası olmayan bir cihaz. Keşke s821 ve daha büyük pil ikilisi ile gelseydi de G6 ya daha iyi bir alternatife sahip olsaydık kendilerinden. G6 aslında G5 in olması gereken hali gibi bir şey tarif etmek gerekirse.

    Sizin Mi6 ve S7 Edge arasında gel git yapmanız gerekiyor. O fiyata bunlardan mantıklı bir tek Htc 10 geliyor aklıma ama o da bulunamıyor. Arasında kaldığınız cihazların kameralarını yorumlamadım fark ettiyseniz çünkü seçtiğiniz cihazlar o fiyat aralığındaki en başarılı kameralara sahip cihazlar. İyi cihazlar arasında kalmışsınız. Şu an yapmanız gereken eleme yapmak. Kolay gelsin. Yazıyı uzun tuttuğum için de kusuruma bakmayın. Uzun tuttum çünkü hangi cihazda hangi sorun var daha çok bir arada toplu durursa seçim yapmanız da bir o kadar kolay olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 5 Ağustos 2017; 0:59:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerçekten çok başarılı anlatmışsınız herşeyi, o yüzden ilk önce teşekkür etmeden geçmiyorum :)

    S7 Edge gerçekten güzel cihaz, Mi 6 da öyle, ama ithalatçı garantili ürün almak istemiyorum, @RdvnKrca konusunda yardımcı oldu, Huawei P10 ve Mate9 önerdi, kameraları aynı olmasına rağmen inceleme videolarında P10 a daha çok ısındım, zaten distribütör garantili bulunmadığı için Mate9, P10 a yükseldim şuanda.

    Aslına bakarsanız S7 Edge ve Huawei P10 arasında gidip geliyorum şuan,

    Huawei P10 hepsiburadada ankatekno satıcısından 2.417,99 TL ye alınabiliyor, daha önce almadım o yüzden satıcıyı da belirttim ki belki tavsiye etmezsiniz ya da okey dersiniz,

    Samsung S7 Edge ise yine hepsiburadada 2.699,90 TL, satıcılar farklı farklı ama @stalyosa arkadaşımın belirttiği gibi vatanda 2520 liralara kadar düşebiliyormuş.

    Açıkçası şuan P10 a daha çok yükseldim, naçizane görüşleriniz varsa çok çok menun olurum, tekrar çok teşekkürler, iyi forumlar :)




  • TheTimeThief kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı telefonlar arasında kalmışız. Hatta benim bir tane daha var. S7, S7 edge ve P10. Tabi hepsi TR garantili olmak şartıyla. Tercihinizi yaparken bilgilendirirseniz sevinirim. :)
  • TheTimeThief kullanıcısına yanıt
    p10 la ilgili pek bilgim yok ama huawei karşılaştırmalarında gözüme çarpan en büyük sorun videodaki stabilizasyonu olmuştu.s7 edge bu konuda süper iş çıkarırken mate 9 p9 gibi diğer modellerinkini pek beğenmedim sanki hiç bir stabilizasyon donanımı yok gibilerdi.s7 edge kamerada üzmez sizi ama uzun vadede yazılım sapıtabilir pek çok samsung cihazda donmalar ve kasmalar uzun vadede karşınıza çıkan bir sorun. ayrıca s8 piyasaya çıkmasına rağmen ben fiyatını bi tık yüksek buluyorum 2300 bandına inse düşünmeden alacağım bir telefon ama hala 2700-2500 civarında olması beni üzüyor şahsen.
  • TheTimeThief kullanıcısına yanıt
    P10 ve Mate9 iki farklı kulvarda iyi cihazlar.

    Mate9 büyük ekran ve batarya isteyen kişilere önerim.

    P10 da tutuş rahatlığı ve renkleri ile farklılık oluşturuyor.

    Sonuçta cihazlar aynı donanımı taşıyor büyük bir fark yok aralarında hangisi daha çok hoşunuza giderse onu tercih etmelisiniz.

    İki cihaz da çok iyidir özellikle mi6 dan vazgeçtiyseniz bu iki cihazı listenize almanız lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı fiyat aralığında uzun soluklu bir cihaz arıyorum Kamera konusunda s7 muhtemelen en sağlamıdır bence bu modeller arasında. Ama snapdragon olmaması ve bir önceki senenin donanımını taşıması soğutuyor.

    OnePlus 5 - S7 - MI6 üçlüsünde gelip gidiyorum. Ois olsaydı op5 sizin için de oldukça iyi bir seçenek olabilirdi. Ama gece fotoğraf çekimi haricinde Mi6'dan daha iyi bir kamerası var diye düşünüyorum.

    Bakalım kararımız ne olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: incendia

    P10 ve Mate9 iki farklı kulvarda iyi cihazlar.

    Mate9 büyük ekran ve batarya isteyen kişilere önerim.

    P10 da tutuş rahatlığı ve renkleri ile farklılık oluşturuyor.

    Sonuçta cihazlar aynı donanımı taşıyor büyük bir fark yok aralarında hangisi daha çok hoşunuza giderse onu tercih etmelisiniz.

    İki cihaz da çok iyidir özellikle mi6 dan vazgeçtiyseniz bu iki cihazı listenize almanız lazım.

    Benim bildigim kadari ile mate9 un cift kamera ozelligi vardi.

    Mate9 da



    RGB sensörü var ve böylece renkli fotoğraflar çekiyor. Diğerinde ise tek renkli bir sensör var, siyah ve beyaz görüntüleri yakalıyor. Ama bu durum, bir yandan renkli çekerken diğeri ile siyah beyaz nostalji fotoğraflar çekerim demek değil.



    Tek renkli sensör fotoğraftaki sahnede renkli sensörden daha fazla detayı yakalıyor. Tek renk sensörü sadece çekilen andaki ışıkla ilgileniyor ve renkler için ışığı süzmüyor. Fakat RGB sensörü ise renkleri belirlemek amacıyla ışığı süzüyor. Bunu yaparken net bir görüntü sağlamak için detayların bazıları kayboluyor. Huawei'ye göre kamera ışık yakalama konusunda oldukça iyi.



    Renkli kamera herkesin istediği standart renkli fotoğrafı oluşturmak için kritik bir önem taşır. Ama renkli kamera, tek renkli sensörün sağladığı detayları ve görüntü netliğini renk bilgisi ile birleştirdiğinde ortaya zengin ayrıntılı bir sonuç çıkıyor. Yani teoride tek bir kameranın ürettiğinden daha büyük ve kaliteli bir sonuç çıkıyor. Mesela koyu gölgeler ve parlak vurgular gibi.



    P10'da

    DxOMark testinde ortalama 87 puan alan Huawei P10, her ne kadar 88 puanıyla ilk sırada yer alan Google Pixel'in gerisinde kalmış olsa da, üst sıralarda kendisine yer buldu.



    İncelemenin detaylarına baktığımızda sadece fotoğraf çekim kalitesi değerlendirmesinde 88 puan alan Huawei P10, video çekim performansında ise 84 puan almış durumda. DxOMark, özellikle fotoğraf çekimlerinde cihazın keskin ve detayların zengin olduğu sonuçların altını çizerken, video tarafında otomatik odaklamanın oldukça iyi çalıştığını belirtiyor.



    20 MP + 12 MP olmak üzere Leica optik kullanan çift arka kamera ile gelen Huawei P10, OIS ve lazer otofocus desteği de sunuyor. 20 Megapiksel olan kamera siyah-beyaz (monochrome), 12 Megapiksel olan kamera ise renkli (RGB) fotoğraf çekebilecek. Her iki kameranın da diyafram değeri f/2.2 seviyesinde. Huawei P10 modelinde, P9 modelinde olduğu gibi Summarit lens kullanıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: incendia

    S7 edge hepsiburada ve istanbul bilişim gibi internet mağazalarında fiyatı düşen bir telefon. S8 ve plus cihazların S7 serisinin üstüne kamera konusunda neredeyse hiçbir şey koymaması bile S7 Edge almaya ittirmeli insanı diye düşünüyorum. Çünkü G4'ün kanıtlanmış kamera performansı başarısı Samsung ve sonra da htc ile sony'e ecel teri döktürdü. Sony yine ortalamanın üstüne çıktı XZ (premium) ve XA(1) ultra ile hTC de 10'da ön ve arkaya ois yerleştirdi ve iyi bir performans sergilemeye başladı. Şu an U11'in Pixel ve Pixel XL'i tahtından edip birinci sıraya oturması ile nasıl bir başarı sergilediğini anlamışsınızdır. Samsung da rakiplerinin bu kadar iyi işler çıkarması sebebiyle Dual Pixel teknolojisini S7 ile bizlere sundu. İddiasına varım ki S8 e kadar koymayacaktı bile telefonlarına bu güzel işlevi eğer G4 ve V10 gerçekleri olmasa. LG ve htc piyasanın kamera konusunda can damarları oldular. Yoksa apple 8MP, Samsung da mp artırayım da iyi bir şey sansınlar politikasına devam ederdi.

    Donanımı hala günümüz için geçerli bir donanım. Tek sıkıntı yazılım güncellemeleri ile Samsung'un cihazı eninde sonunda yıpratmaya başlayacağı gerçeğini bile bile yaşamak ve bu cihazı bu şekilde kullanmak zorunda olduğunuzu kabullenerek devam edeceksiniz.

    Belki biraz olumsuz konuştum ama canlı örnekler Note4 ve Note5. Kendi cihazımdan oldukça çekiyorum.

    Zenfone Zoom S overrated bir cihaz. Şu Xiaomi'nin S650 Mı Mix Lenovo P2 (S625) ve C9 Pro cihazlarına baksanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Bu üç cihaz da benzer donanımsal özellikleri sunuyor. Hatta S65x serisi daha performanslı. Sırf kameraya özenilmiş bir cihaz için 2500 lira talep etmek Asus'un sonunu getirir diye düşünüyorum şahsen. S625 in tek numarası dizüstülerin ultrabook performansı gibi. Yeterli performans ama daha fazla pil ömrü getirisi. Tam olarak S625'i özetliyor. Ama aynı şekilde ultrabook lar nasıl abartılı fiyatlara gidiyorsa bu S625 cihazlarının bazıları gerçekten abes fiyatlara satılıyor. S65x cihazlardan pahalı satılanlarından (P2 vs C9 pro) tutun yeni nesili S625 e düşürülmüş telefon serisi (Mi mix 2) gibi değişik kullanım alanları var. Şahsen ben önermem bu telefonu.

    Mi6. Geldik bu senenin gülen yüzü xiaomi ye. Kulaklık girişinin kaldırılması oldukça aptalca. Hâlâ bu konuda mantıklı bir açıklama sunmaya aciz üreticilere sevgiler. En sevdiğim iki telefonun da ortak özelliği bu (diğeri u11). Bir de Vodafone kullanacaksanız bu telefonu almanızı önermem. Samsung'un C serisi, Xiaomi ve büyük ihtimal Huawei hariç diğer çoğu Çinli üreticinin genel sorunu olan 800 bandının desteklenmemesi durumu Vodafone'un 4G çekim performansını sersefil edecektir. Eğer C serisinin ana konularını dh de takibe alırsanız demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. Malum bir türkiye teknoloji haber sitesinin çektiği bir youtube videosunda (o siteyi anmak istemiyorum google dan testi aramanızı tavsiye ederim.) Mi6 ile üç operatörü test etmesi sonucu beklendiği üzere Vodafone 4G şebekesinde anormal sonuçlara imza atıyor. Bu yüzden buraya dikkat etmeniz gerekir diye düşündüm. Kamera performansı iyi bir cihaz ama bu durum sıkıntılı.

    LG G6'ya girmek istemiyorum. Bir üretici bu kadar aptal olabilir. İki senedir çıkardığı amirallerin kamera performansı ne yazık ki G4'ün yarattığı sükse kadar etkili olamadı. Bunu testler de gösteriyor. Tamamen tercih meselesi bir cihaz. Her sene bir sorunu çözüyor, onun arkasındaki sorun kalıyor. Hemen anlatayım.

    G ve nexus 4 muazzam cihazlar. Tabi nexus 4 dokunma kaybı yaşayıp ölüyor 3 sene sonra ama G sağlam. Hatta tek sağlam LG cihazı olmaya aday.

    G2 -> kasa çıtırdıyor plastik olması ötürü, kamera leş, kasa çatlıyor, ekran sararıyor, telefon aşırı ısınıyor, dokunmatik hassasiyeti bölge bölge kayboluyor.

    G3 -> ilk başta telefon günde 2 3 kez restart atmaya başlıyor, güncelleme ile çözülüyor, kamerada G2 rezaletinden sonra gelişmeler yaşanıyor, S801 2k birleşmesi performansı olumsuz etkiliyor güncelleme ile bir nebze çözülüyor sonra da kasa çatlaması sorunu başlıyor aşırı ısınma ile, ve tabi ki cihazın kasa değişimi yapılamadan çözülemiyor, boot loop sorunu ile ilk defa bu telefonda karşılaşıyoruz, kamera iyileşiyor, malzeme kalitesi idare eder kıvama geliyor, sd kart ve çıkarılabilir bataryaya merhaba.

    (LG'nin hem çuvallayıp hem de hatalarını çarçabuk düzeltmeyi denediği tek cihazdır g3)

    G4 -> Ghost Screen e merhaba denilir. Deri kapağın sorunu soyulma da yeni kapaklar satın alınarak ve siyah deri öncelikli tercih edilerek kısmen çözülür. LG plastikten soğuduğunu LG Class adlı S410 metal cihazı ile gösterir. Plastik devrini LG ile kapatacağımızı kimse beklemezdi. M güncellemesi ile cihaz boot loop a düşer. Her yer bu sorun ile çalkalanır çözüm telefonların servise bırakılmasıdır. Ghost Screen yine devamda kalır. Tüketicinin laneti LG'ye gerçekten tutmuştur.

    G5 -> Boot loop un hayatımızdan kalktığı, ghost screen in devasa boyutta üstümüze çullandığı cihaz. Hata sayısı git gide azalmıştır.

    G6 -> *bir sene sonra mesaj editlenecektir*

    Bu yüzden size G6 öneremem. G4 ün Boot loop ve G5 in ghost screen sorunları 1 sene sonra ile coştu. Şu an kimse G6 nın neler yapacağını bilmiyor.

    V20 de kutudaki hediyeleri ve ikinci ekranı dışında pek bir numarası olmayan bir cihaz. Keşke s821 ve daha büyük pil ikilisi ile gelseydi de G6 ya daha iyi bir alternatife sahip olsaydık kendilerinden. G6 aslında G5 in olması gereken hali gibi bir şey tarif etmek gerekirse.

    Sizin Mi6 ve S7 Edge arasında gel git yapmanız gerekiyor. O fiyata bunlardan mantıklı bir tek Htc 10 geliyor aklıma ama o da bulunamıyor. Arasında kaldığınız cihazların kameralarını yorumlamadım fark ettiyseniz çünkü seçtiğiniz cihazlar o fiyat aralığındaki en başarılı kameralara sahip cihazlar. İyi cihazlar arasında kalmışsınız. Şu an yapmanız gereken eleme yapmak. Kolay gelsin. Yazıyı uzun tuttuğum için de kusuruma bakmayın. Uzun tuttum çünkü hangi cihazda hangi sorun var daha çok bir arada toplu durursa seçim yapmanız da bir o kadar kolay olur.

    Hocam bu yazinizada katiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O fiyat aralığında resmi garantili cihaz olarak en iyi kamera performansı S7 ve S7 Edge'de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.