Merhaba arkadaşlar öncelikle söyleyeyim bu konuyu kendim için açmadım neler alacağımı biliyorum zaten 200 tl ye 2.el olarak fakat arkadaşım illa da aç dedi ben önereyim sana dedim o da öner bakalım dedi bende gtx 260 dedim sonra oda yok sen yinede aç dedi şuan internet bağlantısı kesikte bende kendi hesabıma girip açim dedim. Evet soru gayet açık 200 tl ye 2.el olarak hangi kartları bulabilir cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
5770 geliyor aklıma
Biraz zorlarsanız 5830 alabilirsiniz tabi sistemin diğer parçalarını da yazarsanız
230 liraya 5850 vrdı sanırım.. forumda güzel kartlar vr 6xxx serisi
170-180 arası 5770, 180-190 arası 4890, 200 civarı gtx275 bakılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: _---lionel---_
Merhaba arkadaşlar öncelikle söyleyeyim bu konuyu kendim için açmadım neler alacağımı biliyorum zaten 200 tl ye 2.el olarak fakat arkadaşım illa da aç dedi ben önereyim sana dedim o da öner bakalım dedi bende gtx 260 dedim sonra oda yok sen yinede aç dedi şuan internet bağlantısı kesikte bende kendi hesabıma girip açim dedim. Evet soru gayet açık 200 tl ye 2.el olarak hangi kartları bulabilir cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Öncelikle Psunuzuda yazınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme