Şimdi Ara

200-250 tl Mp3 Player Tavsiyesi.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

shure se215

ve

suana kdar kullanmış oldugum playerlar ve hepsini sattım

ıpod nano 6 gen

ıpod shuffle 4 gen

sansa clp+

......................................................

şimdi:

cowon c2 hasta kaldım

zune met ediyorlar

sony aynen bu sony son ürünleri de met ediyorlar

çok kararsız kaldım..güzel bi player kualklıgımn hakkını verecek bi player arıyorum..yorumlarınızı beklıyorummm...

• Sesten beklentiniz ne? Ne tür müzikler dinliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Sesten beklentiniz ne? Ne tür müzikler dinliyorsunuz?

r&b karadeniz----teckno---v.s...

- sadece metal müzik dinlemem.onuın haricinde çogu türleri dinlerim ayırt etmem yani..
  • Sony S7xx serisi alınabilir veya benim arkadaş Iriver clix 2 satıyor 2. el alınabilir.

• quote:

Sony S7xx serisi alınabilir veya benim arkadaş Iriver clix 2 satıyor 2. el alınabilir.

cowon c2 veya i9 -i10 yöneldim...

sizin dediğinz model güzl...clix2 nekdar fiyat isitoy bi bilgi veririmsin kardeşim..
  • 170 tl. Techno-fi satım bölümünde ilanı görebilirsiniz.

• quote:

170 tl. Techno-fi satım bölümünde ilanı görebilirsiniz.

Tamam bakrm ona kardsm...peki

Bu onerms oldungn urun ile cowon c2 ile i9 arsinda ne fark.var bilgn varmi
  • Cowon ürünlerı hakkında pek bilgim yok. Ama cowon çalıyorsa bu clix 2 flac çalmıyor. mp3 çalabilir. 8 gb ve hafıza kartı girişi yok. Ses olaraksa 170 lira biraz komik bir rakam. Çok daha fazla parayı hak eden bir ürün. Ama cowon nasıldır bilmiyorum. Tek bildiğim çok yapay bir sesi olması. Bu da kiminin hoşuna gidiyormuş.
    Edit: Cowon hakkında yazdıklarım kendi kişisel görüşlerim değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 22 Kasım 2012; 10:54:50 >
  • ya arkdaşlar hiç mi yorum yapan yok...shure se215 kualklıgm var mp3 player tavsiyeleirniz beklıyorum....1 hafta içerisinde almak isitiyorum..

aşagıda belirtim ürünleri fiyat farkı illaki vardır...bu ürünlerden hangilerini terch edersinz...bu ürünleri kullanan arkdaşlar görüşlerini yazarsa sevinirm....

ipod nano 5 gen.

ipod classic 6 veya 7 gen

crative zen m300

sony NWZ-S764

sony NWZ-A864

sony NWZ-E574

Microsoft 16GB Zune HD
  • Yazdığın modellerin hiç birini kullanmadım fakat okudugum yorumlardan yararlanırsın diye yazayım..
    A864 harici amfili sıcak ve derin bass karakterli bi player. Sahnesinin geniş oldugunu kullananlardan duydum.
    s764 de fena degildir fakat a864 ün yanında pek bi olayı kalmıyor. Ama yinede alınabilir.
    Creative in bass karakterleri kazık gibiymiş yani bana gelmez şahsen. Keza microsoft un zune modeli de böyle.
    Ipod larda sahne mid ve tiz karakterli player lar. Onlardan pek bass bekleme.
  • Artık şu forumda duyumlara göre yorum yapmayalım arkadaşlar. Cowon'un sesine kim yapay diyormuş? Adamların dünyaca ünlü patentli ses geliştirme efektleri var, lütfen abuk subuk yorum yapmayalım. Arkadaş zaten ortalamanın üstünde playerlar kullanmış, daha üstüne koyacak şekilde yorum yapalım.

@orhan86fb son yorumundaki playerların hiçbirini önermem çünkü onlardan daha kaliteli şeyler kullanmışsın zaten. Bakacağın modeller cowon iAudio serisi, Meizu m6 gibi modeller olmalı.

@kaganiskowf42 diğer forumdan okuyup tecrübe etmediğin bilgileri buraya yorum olarak yazma artık lütfen ya. Çok yorum çok bilgi değildir. Yanlış yönlendirme yapabilirsin dikkatli olmalısın bence.
  • Cowon ürünlerini fiyatındaki başka ürünlerle kıyaslamş olan çoğu kişinin bunun dediği konusunda hemfikiriz sanirim. Size göre öyle olmayabilir. Sonuçta ses işi görecelidir. Ama orada ben açıkça cowon hakkındaki söylentilerden bahsettiğimi belirttim. Kesin bilgi vermek istesem bu şekilde yazmazdım. Sonuç olarak sorun yok sanırım.
    Edit:Foruma telefonla katkıda bulunduğum için yazdığım şey hakkında çok verimli ve uzun düşünemiyorum. Bu da bazen yorumlarımın yanlış anlaşılmasına yol açabiliyor. Bilgisayardan takip edemiyorsan etme diye düşünüyorsanız bunu bana pm üzerinden bildirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 22 Kasım 2012; 11:01:02 >
  • quote:

Cowon ürünlerini fiyatındaki başka ürünlerle kıyaslamş olan çoğu kişinin bunun dediği konusunda hemfikiriz sanirim. Size göre öyle olmayabilir. Sonuçta ses işi görecelidir. Ama orada ben açıkça cowon hakkındaki söylentilerden bahsettiğimi belirttim. Kesin bilgi vermek istesem bu şekilde yazmazdım. Sonuç olarak sorun yok sanırım.
    Edit:Foruma telefonla katkıda bulunduğum için yazdığım şey hakkında çok verimli ve uzun düşünemiyorum. Bu da bazen yorumlarımın yanlış anlaşılmasına yol açabiliyor. Bilgisayardan takip edemiyorsan etme diye düşünüyorsanız bunu bana pm üzerinden bildirebilirsiniz.

Sıkıntı senin cep telefonundan veya bilgisayardan girmen değil. Zaten bu kimsenin de umrunda değildir sanırsam. Sıkıntı senin yaşına göre bile tecrübe edemeyeceğin şeyleri sadece okuyarak buraya yorum yazman. "Çok okuyan değil çok gezen bilir" sözünü kulakardı etmemelisin. Sadece post kasmak için bu kadar yorum yapmamalısın. Bilmiyorsan, denemediysen, şahit olmadıysan; sadece okuduklarınla yorum yapmamalısın bana göre.

• Arkdaslar yorumlarniznicn cok.tesekurler...

Ipod 5.5g 30 gb modelini aldim rockbox yukledim....istedgim sonucu aldm.....tekrardan guzl bilgilrniz icn tesekkurler..ama ilerde Cowon c2 de almayi dusunuyorum..merkettim bi player...urunu trde bulrsam alicm...tesekkrler arkdslar

• Aslında bunu yapmayı bıraktım ama arkadaşın soruyu direk bana sorduğundan cevaplamam gerektiğini düşündüm. Dikkatinizi cekiyordur son zamanlar ç(alıntı) yapmıyorum. Sorun yanlış bilgi vermem olmadığına göre ben başka da bir sorun görmüyorum.
    İkincisi... Post kasmak gibi bir amacım olsaydı konu dışında takılırdım. Aklı yerinde olan kimsenin post kasacam diye kulaklık araştıracağını sanmıyorum. Konuyla alakasını dahi çıkaramadım. Bu tabiri kullanmamanızı rica ederim.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 22 Kasım 2012; 14:25:22 >
  • quote:

Aslında bunu yapmayı bıraktım ama arkadaşın soruyu direk bana sorduğundan cevaplamam gerektiğini düşündüm. Dikkatinizi cekiyordur son zamanlar ç(alıntı) yapmıyorum. Sorun yanlış bilgi vermem olmadığına göre ben başka da bir sorun görmüyorum.
    İkincisi... Post kasmak gibi bir amacım olsaydı konu dışında takılırdım. Aklı yerinde olan kimsenin post kasacam diye kulaklık araştıracağını sanmıyorum. Konuyla alakasını dahi çıkaramadım. Bu tabiri kullanmamanızı rica ederim.
    İyi forumlar.

Kardesim verdign bilgiler icnn tewekurler...burda tartismaya gerk yok..herks bildgini ve yorumlardan bilgi edinerk yorum yapar...zira sizde guzl seler paylastinz diger arkads da guzl seler paylasti...muhbetmiz guzl olsun..kimsenin birsy ispatlamsina gerk yok..sonucda irtibat oldugm kisler ama gerck.yorumlar ama yanls yorumlar..en guzl yontm dneme yanilma yontemi....konu kirlenmesin arkdslr...kardesm tesekkurler yinede sna...

• Sandiskten kopma . Fuze 8 gb ömürlük gider. Tabi kulaklığa da takviye yaparsan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.