|
20 yaşındayım, bölümüm elektrik elektronik mühendisliği ve sınıfta sadece 3 kız var. okuldaki diğer kızlar ilgimi çekmiyor ya da 3-5 kere konuştuğumda dış görünüşümden dolayı engellediler. hayatım boyunca bırakın kızla sevgili olmayı, annem hariç hiçbir kızla konuşmadım. 20 senedir annemden hariç bir kızla bütün cümleleri toplasanız (öğretmenlerim,memurlar da hariç) 300-400 cümle ya eder ya etmez. bunlar da zaten zorunlu konuşmalar. instagramdan ya da okuldan birilerine yazsam dış görünüşten dolayı red yiyorum. bölümümde de kız yok, libidom o kadar yüksek ki en sosyal günlerimde bile her gün masturbasyon yapmak zorundaymışım gibi. spor gibi konuları bırakın, kız arkadaştan hariç major depresyon için 30-40 mg’lık antidepresanlar kullanıyorum. kendi varoluşum hakkındaki düşüncelerim bir süreden sonra beni ele geçirdi, ailemden de çeşitli ilgiyi göremeyince sanırım, bir de okul durumları vesaire eklenince depresyona yenik düştüm. uzun zamandır var bu, sebebini açıklamam çok uzun sürer. spor için bu motivasyonu sağlayamıyorum, bir ara denedim ama bıraktım. hayatta motivasyonum yok, hayır nereden başlasam bilemiyorum. maddi durumum da yok, ilk olarak depresyondayım ama antidepresanlar kısmen etki ediyor. kız arkadaş da bulamıyorum, dış görünüşüm de kötü. e bölümüm de zor zaten, alttan dersim var. şu anki kızlar inanılmaz şekilde dış görünüşe önem veriyor. isteyene dış görünüşümü atabilirim, kullandığım antidepresanları bilen varsa da söyleyebilirim. yaklaşık 6 senedir bu forumda depresyonla alakalı bir şeyler açardım, geçecek dediler. 6 sene sonra daha kötü oldum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Katılım zamanı: 25 Temmuz 2007
Hızlı