Şimdi Ara

20 YAŞINDA BİR KIZLA HİÇ KONUŞMADIM + MAJOR DEPRESYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yaşındayım, bölümüm elektrik elektronik mühendisliği ve sınıfta sadece 3 kız var. okuldaki diğer kızlar ilgimi çekmiyor ya da 3-5 kere konuştuğumda dış görünüşümden dolayı engellediler.

hayatım boyunca bırakın kızla sevgili olmayı, annem hariç hiçbir kızla konuşmadım. 20 senedir annemden hariç bir kızla bütün cümleleri toplasanız (öğretmenlerim,memurlar da hariç) 300-400 cümle ya eder ya etmez. bunlar da zaten zorunlu konuşmalar.

instagramdan ya da okuldan birilerine yazsam dış görünüşten dolayı red yiyorum. bölümümde de kız yok, libidom o kadar yüksek ki en sosyal günlerimde bile her gün masturbasyon yapmak zorundaymışım gibi.

spor gibi konuları bırakın, kız arkadaştan hariç major depresyon için 30-40 mg’lık antidepresanlar kullanıyorum. kendi varoluşum hakkındaki düşüncelerim bir süreden sonra beni ele geçirdi, ailemden de çeşitli ilgiyi göremeyince sanırım, bir de okul durumları vesaire eklenince depresyona yenik düştüm. uzun zamandır var bu, sebebini açıklamam çok uzun sürer.

spor için bu motivasyonu sağlayamıyorum, bir ara denedim ama bıraktım. hayatta motivasyonum yok, hayır nereden başlasam bilemiyorum. maddi durumum da yok, ilk olarak depresyondayım ama antidepresanlar kısmen etki ediyor. kız arkadaş da bulamıyorum, dış görünüşüm de kötü. e bölümüm de zor zaten, alttan dersim var.

şu anki kızlar inanılmaz şekilde dış görünüşe önem veriyor. isteyene dış görünüşümü atabilirim, kullandığım antidepresanları bilen varsa da söyleyebilirim. yaklaşık 6 senedir bu forumda depresyonla alakalı bir şeyler açardım, geçecek dediler. 6 sene sonra daha kötü oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pmden at merak ettim tipini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bide normalde m.depresyonun cinsel isteği zayiflaması lazım.Ama bazılarında tam tersini yapıyo, sende onlardan birisin sanırım.

Bi de kız konusuna niye bu kadar taktın?

Düzen.:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagece25 -- 4 Şubat 2023; 5:44:26 >

Kolpacı hocam bu 14 yaşında depresyon başlamaz 20 YAŞINDA BİR KIZLA HİÇ KONUŞMADIM + MAJOR DEPRESYON 

Farkettim ,tskrler.20 YAŞINDA BİR KIZLA HİÇ KONUŞMADIM + MAJOR DEPRESYON 

depresyon değil karamsarlık vardı.

O çiçekten günler çok yakın inan

Dayan, çoğu gitti azı kaldı

Yapma güze, kışa boğma yazını

Yakındır sabrın zaferi

20 YAŞINDA BİR KIZLA HİÇ KONUŞMADIM + MAJOR DEPRESYON

• kendine haksızlık edip fazla zorluyorsun. herkes hayata aynı çizgide başlamıyor. kimisi daha avantajlı oluyor, daha hızlı varıyor hedeflere. bu demek değil ki sen hiç bir zaman oralara ulaşamayacaksın. sadece biraz daha uzun ve zorlu olacak. ulaştığın zaman da çok daha tatlı olacak. bebek adımlarıyla ilerle. hedefleri ufak ufak belirle. öncelikle doğal/fizyolojik işleri hallet. en temelde kas kuvveti ve kızlarla diyalog. sakın ama sakın kafanda bir kızla cinsellik niyetinin zerresi bile olmasın. sadece arkadaşlık. beraber, karşılıklı güzel zaman geçirmek. kızı çırılçıplak görsen de bir hamlede bulunmayacak kadar. çok merak ediyorsan cinselliği, gerekli önlemleri alıp malum şekilde hallet. zaten 2-3 defa yaptığın zaman rahatlıyorsun baya. ilk deneme muhtemelen başarısız olacağı için. o arada da tek derdin egzersiz olsun. okulu salmasan da tamamen rölantide götür. uzatmaktan falan sakın çekinme. hiç bir şey değil 1, 2, 3 sene. bir ömür potansiyelinden azını başarmış olmanın, veya en güzel yaşlarını ziyan etmenin yanında. biraz da pozitif bak. mühendislik okuyorsun, en güzel bölümlerinden de birini. hukuk okuyup adliye köşelerinde ne yaptığını sorguluyor olabilirdin. tıp okuyup bir devlet hastanesinde günde 50-60 kişinin derdini sebepsiz yere dayak yiyip home office çalışan biriyle aynı paraya çözmeye çalışıyor da. her şeyin gayet güzel, yolunda, sadece biraz sakin kalıp planlı ve adım adım ilerle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim, ortalama bir univeesitede okuyorum o yüzden biraz çekincelerim var. iş bulabilirim buradan ama niteliği ne olur, nasıl kastırmalıyım kendimi diye çok düşünüyorum.

cinsellik pek umrumda değil ama bir kızla konuştuğumda bana karşı tavrı çok belli oluyor. ben esmer, biraz böyle yabancı ırklara benziyorum. afgan gibi, daha önce girişimlerim oldu ama hepsi reddi. daha sonrasında alay ettim kendimle, bir ara umrumda olmadı. sonrasında da artık bıçağın kemiğe dayandığını, bunun ileride büyük sıkıntılar doğuracağını düşündüm. kızların çoğunun burnu havada, anlamıyorsunuz. biriyle konuşup manipüle etseniz bile sizin dış görünüşünüzü beğenmediğinizi anlıyorsunuz. sonra arkanızdan söyleniyorlar, şu çocuğa bile baktım.. sana mı bakmayacağım diye, siz de o çocuk oluyorsunuz.

kızlar ego masturbasyonu yapmak için duygusal boşluklarında belki ÇOK ÇOK düşük ihtimalle çirkin erkek bulurlar. bu farklılık istedikleri içindir.

maddiyatım da yok zaten, param bitti. kyk kredisini bekliyorum. bunlar bir bahane mi ya da olmalı mı? olmamalı ama inanın bu foruma bile geride kaldım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.