Şimdi Ara

20 tl botlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 119 TL den 29 TL ye düşmüş öylemi ? Hemde nevarium

O botlar 5 TL etmez. Deri değiller. Tabanları dökme plastik.

Ayrıca netvarium burada (sıcak fırsatlar) sabıkalı siteler arasında.
  • geçiniz
    tvde çıkıyor, 1129 yerine 199 tlye tablet,onlar bile daha dürüst
  • netvarium ülke genelinde sabıkalılar arasında, bir tane düzgün ürün satıldığını dahi göremezsiniz.
  • Bu siteden hiç bir ürün alınmaz arkadaşlar uzuk durun bedava saat satıp 10 liralık kargo ücreti alan siteden ne hayır beklersinizki gönderdiği saatlerde 1 lira etmez
  • SAKIN HAA ,BU SİTEDEN UZAK DURUN ÜYE FELAN OLMAYIN DİREK TEL NUMARA VE MAİLİNİZİ SATIYOLAR. SATTIKLARI HER ÜRÜNDE REZİL ALINMAZ.YAKINDA BATARLAR BU ŞEKİLDE ZATEN.
  • EXITNETVARIUM

• Her zamanki ALAVERA DALAVERA

20 tl botlar

20 tl botlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 16 Şubat 2013; 12:29:21 >
  • netvarium bi kaybol

dolandırıcı site
  • quote:

Orijinalden alıntı: DVB

netvarium bi kaybol

dolandırıcı site

• adamlar iphone 5i demekki bin liraya satsa kimse yüzüne bakmayacak adın çıkacağına canın çıksın bee :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

geçiniz
    tvde çıkıyor, 1129 yerine 199 tlye tablet,onlar bile daha dürüst

:D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

adamlar iphone 5i demekki bin liraya satsa kimse yüzüne bakmayacak adın çıkacağına canın çıksın bee :)

Kamyon kamyon satar.
    Burda 2-3 kişinin burun kıvırmasına bakma.Düzgün bir fırsat yapsın kapışırlar.

Netvarium bu botlardan da dakikada 2 sipariş alıyordur.
  • aman aman allah korusun
  • netvarium dikkat
  • 20 tlyi cuma günü camide yardım sandığına at hiç olmazsa sevap kazanırsın netvariuma kaptırırsan düşürmüşşün say
  • Bir Allahın kulu iyi bişey dememiş ama siteleri tıklanmaya devam ediyor şahsen ben ürün özelliklerini tıkladım hemen üye ol ekranı geldi olmadım daha sonra yorumları okudum iyiki olmamışım. Burdan çıkarılacak ikinci sonuç Demekki üşenmeyip önce yorumları okuyacaksın.
  • bu sıtenın ıpod kampanyaları bos cıktı tamam katılıyorumda yıgıdı oldur hakkını yeme
    banyo terlıgı fıyatına bot bence makul numara olsa bende dusunurdum
    bence alınabılır
  • Suni deri, yani plastik çin ithalatı bot.. Tv'de kapıda ödeme ile iki çiftini 39 liraya satıyorlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.