Şimdi Ara

20'lik Diş ameliyati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar arkadaslar, oncelikle hikayeye bastan baslayim.Birkaç gundur agir sekilde dis agrim var, disim zaten kanal tedaviliydi , apseli oldugunu dusunup antibiyotik ve agri kesici aldim disciye gitmeden.Fakat gecmeyince bugun gittim disciye ve rontgen, tomorgrafi cekildi.Karsima zamaninda duzgun yapilmayan bi kanal tedavisi, gomulu bir azi dis ve ona baski yapan 20'lik yas disim cikti.Kisacasi en kisa surede ameliyat olcam fakat doktor dislerin sinirlerinin dudak sinirine yakin oldugunu cekim sonrasinda dudak sinirimin zedelenebilcegini, gecici dudak uyusuklugu hatta bunun kalicida olabilcegi konusunda beni korkuttu.Daha oncesinde ameliyat olupta basina gelen var mi acaba diye merak ettim.Cevaplar icin tesekkurler, herkese iyi aksamlar tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Böyle dişin ağrılı bir şekilde duramazsın ki mecbur o diş oradan çekilmeli ve diğer tedaviler yapılmali ben olsam dudak uyusuklugu filan demez işlemlere başlarım ki ben 20 lik dişten çektim 1 sene boyunca en arkada yarıkla gezdim çok şükür tüm 20 liklerden kurtuldum sende kısa zamanda en sağlıklı şekilde kurtulursun bu çileden geçmiş olsun :)

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

daha cevap gelmeden teşekkür etmişsin

tek derdin bu olsun

Orijinalden alıntı: samanikkadin

Yani hocam istersen başka doktora görün
    Böyle dişin ağrılı bir şekilde duramazsın ki mecbur o diş oradan çekilmeli ve diğer tedaviler yapılmali ben olsam dudak uyusuklugu filan demez işlemlere başlarım ki ben 20 lik dişten çektim 1 sene boyunca en arkada yarıkla gezdim çok şükür tüm 20 liklerden kurtuldum sende kısa zamanda en sağlıklı şekilde kurtulursun bu çileden geçmiş olsun :)

aynen hocam agrisi cok fazla zaten yaptircam bir iki gune, yarin baska discilerede daniscam bakalim hayirlisi.

• Hocam o bende de oluyor gibi olmuştu. Bir ara çok ağrı yapıyordu doktor 20 likleri çektirmen gerek dedi. 2 si normal 2 si ameliyat dedi kabul etmedim öyle arkada kafasına göre takılıyorlar. Ağrı yapınca ağrı kesiciyle hallediyoruz şimdilik.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.