Şimdi Ara

20 iş günü doldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan yaklasik 1 ay once laptopumun menteşesi kırıldı, servise gonderdim 20 gun icin de tamir edemediler yurt disindan parca bekliyoruz dediler ve ben beklemek istemedigimi soyledim beni magazaya yonlendirdi magazaya gittim. Yeni urun talep ettim kabul ettiler benden fatura ve laptopun aksesuarlarini falan istediler bi fiyat oducek miyim diye sordugum da hayir fiyat gozukmuyor dediler. Buraya kaydinizi yapiyorum laptopun faturasini getirdiginiz de yeni urunu verelim dediler 1 gun sonra tekrar gittim faturayla, ve bana kullanici hatasi oldugunu ve ucret odemem gerektigini soylediler benim anlamadigim bunu neden daha once soylemediler? En son gittigim de başka kişi ile muhattap olmuştum, ilk gorustugum kişi benden ucret istememişti fakat bu eleman istiyor, yarin arayip
    fiyati soylucez dediler arayan soran yok ne yapmam
    lazim?

Menteşesi kırık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalande -- 28 Mart 2016; 15:17:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

i7-10700 | MSI Z490 A-PRO | 2 X 16 GB 3600MHz Corsair Vengeance RGB Pro | MSI Suprim X RTX 3070 Ti | MSI MPG A850G 850 W | MSI MAG FORGE 100R | MSI Optix G241 23.8" | Razer Diamondback - Chroma | Razer KBD Blackwidow | Razer Barracuda X
  • kartalım kullanıcısına yanıt
    Acer

• THH'ne git, yirmi iş günü dolduğu için ister değişim istersen de para iadesi iste. En geç 6 ay içinde sonuçlanır ki en geç 6 ay, yoğun değillerse çok daha kısa bir sürede karara bağlanır. Ücret iadesi isteyeceksen ve durumun da varsa karar çıkmadan yeni bir bilgisayar al zira kesinlikle talep ettiğin sonuç, karar olarak çıkacak.

12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guncel

Mağaza şark kurnazlığı peşinde hocam, 6502 Sayılı Kanun Madde 1 Fıkra 6 gereği bedel isteyemezler. Mağazaya dediğim gibi söyleyin, yola geleceklerdir; yola gelmezlerse de yönetmeliğin ilgili kısımlarını göstererek ayıplı üründen dolayı THH'ne başvuracağınizi, ayıplı hizmetten dolayı da tazminat davası acacağınızı söyleyin. Bu sefer büyük ihtimalle yola gelirler.

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Mağaza şark kurnazlığı peşinde hocam, 6502 Sayılı Kanun Madde 1 Fıkra 6 gereği bedel isteyemezler. Mağazaya dediğim gibi söyleyin, yola geleceklerdir; yola gelmezlerse de yönetmeliğin ilgili kısımlarını göstererek ayıplı üründen dolayı THH'ne başvuracağınizi, ayıplı hizmetten dolayı da tazminat davası acacağınızı söyleyin. Bu sefer büyük ihtimalle yola gelirler.

Hocam, laptopun menteşe kırık, bir kere yere dusurmustum dusurmeyle birsey olmamisti ama, laptopu her elime aldigim da catir cutur sesler geliyordu 1 ay kadar oyle kullandim sonra mentese çat diye kirildi.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.