Şimdi Ara

20 Bin Liralık Hayvan Gibi Bir Sistem Tavsiyesi (Taslak Olarak RTX 2080Ti + i9 9900K + ...) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Katıksız vatan viralı çok ciddiye almayın.



    Yukardaki sistem rahat 4-5 bin lira daha ucuz fiyata ve daha kaliteli parçalar kurularak hazırlanır. Bu kadar parayı dert etmeyen biri de foruma ne alayım diye yazmaz. Google a Best cpu gpu motherboard yazar geçer. Bırakın bu işleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zamandan beri doğru olduğunu düşündüğü bir şeyi söylemek yanlış oldu? Ben Vatan'dan birçok alışveriş yaptım. Garanti servisinden birçok defa yararlandım ve sorun yaşamadım. Dolayısıyla Vatan'a güveniyorum. Bunu diyemez miyim ki? Veya şöyle düşünelim: Madem bunu demek yanlış, siz XYZ firması deyince siz de o zaman onun personelisiniz ya da viral'i. Bu mu yani?

    Sistem toplama tecrübem olmadığı için forumlara danışıyorum. Bütçe olarak 20 - 25 bin arası diyerek 30'a çıkmayın demiş olmuyor muyum?

    Best cpu, best gpu demesini merak etmeyin biliyorum. Burada bütçemi en verimli nasıl kullanabilirim ve ürünler arasında seçim kriteri olarak neler söyleniyor ona bakıyorum.
  • KanKoKan kullanıcısına yanıt
    Video için teşekkürler.
  • hefese kullanıcısına yanıt
    Yalnız sistem toplamak için zannedersem kötü bir zamanı seçtin, piyasada ne msi nin nede gigabyte ın üst seviye bordları yok, aynı şekilde ramlerdede sıkıntı var.
  • KanKoKan kullanıcısına yanıt
    Üst seviye board'ları yok derken yani piyasamızda dolar dalgalanması nedeniyle satışları yok mu demek istiyorsun yoksa msi, gigabyte firmaları mı henüz üretmiyor demek istiyorsun? Bu arada kötü bir zaman seçtiğimin farkındayım :( Ama beklemeye de tahammülüm yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hefese -- 17 Aralık 2018; 14:27:13 >
  • Mehmet5603 M kullanıcısına yanıt
    Beyler ciddisin sandim merakli merakli okuyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hay aklında bin yaşa. Bu ayrımı sezmiştim ama somut bir cümle olarak görmem çok iyi oldu. Teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu arkadaş bu sistemi almaz VATAN virali yapıyor. Sanırım mağazasında çalışan bir çalışan ve müşteri sıkıntısı çekiyorlar :) Vatan mesajlarına cevap vermeyip sistem yorumlarına cevap veriyor. Bana 10 değil 1 kişi vatandan alma dese. "Ulan acaba kazıklanıyor muyuz lan?" derim. 10 kişi söylese "ulan harbiden kazıklanıyorum" derim. Yani bu kadar kişi söyleyip yine de alsam herhalde dünyanın umrumda olmadığı insanların ne dediğini takmadığı bir kişiliğim olurdu galiba. Aslında olmak isterdim ne yalan söyleyeyim. Böyle bir iradenin bende olmasını isterdim. Eeeey FORUMMM sahip çıkalım bu iradeye lütfen :)
  • Eğer öyleyse burada barınamaz. Daha önce de Vatan çalışanları fake hesaplarla gelip sistem önerisi isteyenlere Vatan'dan sistem önerdiler ama burada yardım eden üyelerin doğru yönlendirmesiyle Vatan'dan daha güzel ve daha ucuz alternatifler olduğunu görüyoruz. Herkes istediği yerden alabilir ama Vatan güvenilir dese kim inanır:)
  • Çok enteresan bir olay varmış. Ben almışken ekran kartının en iyisini alayım diye düşünüyordum, fakat hem yerel hem de yabancı (bir değil onlarca) teknoloji haber sitesinde RTX 2080Ti'ın crash olduğu, dying olduğu, zaman zaman mavi ekrana düşürdüğü şeklinde yaygın bir şikayet patlamaları olmuş. Reddit'te ağlayan ağlayana... Bunun üzerine RTX 2080Ti kartlarının kurucu firması NVIDIA, resmi satışlarını yaptığı sitede ürünlerinin satışını durdurmuş. Daha 1 ay öncesine kadar. Gerçi şu an kontrol ettim satışlara gene başlamış ama zzzzzzz . Paranı çöpe atarsın diyen bir kişiyle discord'da konuşmam sonucu bu olayı inceledim ve öğrendim. RTX 2080Ti bir prototip konumunda anlaşılan. Her ne kadar piyasaya sürülse de...

    Ezcümle sizce bu şartlar altında en stabil ve en iyi NVIDIA ekran kartı GTX 1080Ti mıdır? Bu kartı mı tercih etsem sizce bu bütçe için?

    Not: Bir haber sitesinde 2080Ti'da görünen şikayetlerin 2080'de daha az olsa da yine de görüldüğü not düşülmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hefese -- 18 Aralık 2018; 17:25:16 >




  • Böyle bir sisteme NVME M2 ve Optane umarım eklenmiştir.Yazık olmasın güzelim makineye
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Boyle bir sistem dusunulup kasa sivi sogutucu ve hdd de bu kadar yetersiz tercihlerde bulunulmasi üzdü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.