Şimdi Ara

20.377,00 TL tutan sistem sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle gamer değilim, ince fps detaylarına düşmem, ama toplamışken işimi görsün güncel birkaç oyunu oynayabileyim diye aşağıdaki parçaları sipariş verdim.

sizce seçimlerim doğru mudur, fiyat performans düşüncesiyle ortalama seçimler yaptım. bütçeyi 20 bin altı tutmaya çalıştım. tümünün siparişini son 3 günde verdim.

Sendeki secimler genel olarak fena degil ama duz 5600 secilebilirdi (x surumde ayrica fanda alman gerekiyo sanirim) rx6600 pahali, psuda bi tik pahali suan icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 28 Temmuz 2023; 16:4:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci konusunda evet, ama kutulu olarak fiyatta çok bi fark olmadığı için X modelini seçtim. + olarak x modelini aldığım yerde ödeme kolaylığı vardı.

psu da msi mag ben de çok düşündüm ama yeni sistem kurduğum için en iyi psu olsun istedim. bi çok kaynakta 600w üstünde asus tuf en iyisi görünüyordu. sistem kurulum videolarının da bi çoğunda onu görünce tercihim o oldu.

m.2 de tercihim zor oldu, kioixia g2 sürümü dram li olması sebebiyle tercih ettim. dramli diğer m2 ler çok uçuk rakamlarda.

Ozet olarak o paraya 1 tik daha iyisi alinirdi genede siz bilirsiniz tabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.