Bildirim
20 - 25 bine araç tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hb istersen grande punto yada golf
sedan istersen linea_____________________________ -
Megane II 1.5 dci dynamic yada ford focus tdci tek geçerim bu paraya.. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
kesinlikle jazz derim _____________________________ -
Alfa romeo 156 1.6 Distinctive'de olabilir,2. eli yavaş ama kullannımı zevkli,LPG ye %100 uyumlu performanslı motoru var.Deri döşemeli+Bose müzik sistemi olanını alırsanız bide tamamdır. _____________________________ laubalilikten hoşlanmam. ciddiyeti severim, disipline hayranım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
Megane II 1.5 dci dynamic yada ford focus tdci tek geçerim bu paraya..
+1903_____________________________ Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız. -
dizel bakmanızı öneririm megane II 1.5dci alırdım her zamanki gibi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: erdm_06
arkadaşlar 20 - 25 bine araç alıcam hayırlısıyla öğrenciyim aklımda toyota coralla 1.6 hb var daha önce hiç kullanmadım buaracı sizinde tavsiyelerinizi almak için bu konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirm
hangi şehirde kullanacağına göre değişir. düz yolsa mazda 3, dere tepe varsa megane II dizel
o paraya temiz toyota corolla bulmak zor gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 31 Ağustos 2012; 2:14:10 >_____________________________ -
2004-2005 1.3 cdti corsa alırdım ben sizin yerinizde olsam, gez gezebildiğin kadar. en büyük amaç yakıt ekonomisi olmalı öğrenci adam için, az yakmak az para harcamak için değil, aynı paraya çok gezmek olarak algılanmalı.
şöyle birşey var mesela
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-full-ful-opel-corsa-1-3-cdti-enjoy-spor-paket-takas-olur-96136946/detay_____________________________ "To be a rock and not to roll." -
nasıl bir şey istiyorsun hocam özellik ve beklentin nedir? burada herkes kendi istediği aracı söyler.
ben o para hb alacak olsam megane 2 alırdım. ağır segmentte laguna yeni kasa bakardım. o da olmadı yeni kasa vectra bakardım, veya civic_____________________________ AUDİ A5 2.0 TDI 2014 !
Twitter: @berryforeva
Ve
Zbam1.blogspot.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler