Şimdi Ara

20-25 Bin Arasına ne Alsak Acil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslına bakarsanız 2003 - 2007 arası Focus, Corolla, Astra, Civic, Megane2 düşünüyorum. Herkes bir akıl veriyor. 1999 Broadway, 2001 Focus Ghia, üçüncü ne olacak şaşırdım kaldım. Herkes Megane2'yi boşver diyor, elektronik arıza vs çokmuş diyenler var, reno serviste çalışan bir arkadaş Öyle bir sorun yok diyor, Astra sertmiş vs. yani herkes birşeyler söylüyor. Ama bütçe sınırlı olunca ne yapacağımızı bilmiyorum. Civiclerin 100binde otomatikleri var, otomatik baş ağrıtırsa diye korkuyor insan. bu araçları kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum.

Yoksun diye geldi esti bahar,
    Yoksun diye yandı aşkına can.
  • vectra 2.2 dti öneririm çok dayanıklı ısuzu motorudur
    09 Toyota Avensis 1.6 Elegant Benzin+lpg
    05 Ford Mondeo 2.0 Ghia Otomatik Vites Benzin+lpg
  • 2007-2008-2009 Toyota Yaris hem vergisi azdır-yakıtı cok azdır-iç hacmi ferahtır

Modifiye Suç Değil Yaşam Tarzı
  • Tam olarak herşeyi yazmamışsın.Gençsen , otomatik vites alacaksan , sorunsuz olsun diyorsan civic al.Daha hiç bir sorununu görmedim.Yakın çevremde de görmedim.Focus kullanan teyzem vardı.25.000 km yaptılar.Yapana kadar ne sorunlar çıktı bir bilsen, belki şansızlıktan kötü geldi ama sonuç olarak ford bir daha almayacaklar.Civic ile megane 2 arasında kalmıştım.Bir önceki kasa megane almak istemiştim ama o zaman 0 ı yoktu.Civic aldım çok memnunum.Megane 2'nin 2. eli biraz vasattır.Ne kadar çok araç varsa fiyat o kadar düşüyor.Ne kadar az araç varsa fiyat yine düşüyor.Corolla eniştemde var.Bende kullandım.Civice göre daha yavaş ve biraz daha fazla yakıyor.Ama corollada sorunsuzdur.Astra ya gelince alınabilecek bir otomobil.Sorunsuz mu dersen alman otomobilleri SORUN ÇIKARIR.Bunu kabullenmek istemeyen bir çok marka fanatiği var ama bu böyle.

Tüm bu araçlar içinde en iyi otomatik vitese, performansa sahip civic tir.

Corollada alınabilir.Astrada sıralama yapılırsa

1-)Civic
    2-)Corolla
    3-)Astra

• avensis veya mondeo ikisinden birisi en mantıklı seçim olur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.