Vay arkadaş Yukko da mı gitti? Arena kökten gitmemiştir umarım. Konu hüzünlü bir hale bürünmüş bu arada, ya da ben hüzünlendim... |
_____________________________ |
Limango ve Zidaya da da geçerli. Hızlıal ve Estore da geçerli mi bilmiyorum. |
para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar.
|
Hızlıal'ı ve Limango geldi aklıma Toprağı bol olsun :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 18 Kasım 2020; 20:25:24 > |
ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR - HZ. ÖMER
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Novabazar yok mu? |
para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar.
|
mavi bilgisayar :( direkt aklıma z5500 geliyor. ne günlerdi be |
Ilk Arac: 2012 AUDI A3 1.6 TDI STronic / Ikinci Arac: 2020 AUDI A3 Dynamic / PHILIPS 50PUS7303 4K AMBILIGHT / Samsung S10 Lite / Logitech z5500 / Lenovo z580 Notebook / iPad 2 128 GB Wifi 3G / LG Gpad 7"
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
O zaman sana da teşekkürler.Mesela sen direk benim üzerimden anlatmışsın olayı.Senin anlatımınla anlatmaktan bıktığım için ben de ironik olarak red eden insan şeklinde anlatmıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
daha n11 yokken weblebiyi nereye koyacaz bi ara e ticaret siteleri arasında en büyük ikinci ciroya sahipti hatta batmadan önce bende bir miktar kaptırdım alana kadar kadar canım cıktı hala ismim weblebinin iflas haberlerinde geçer... |