Şimdi Ara

20/20 Geo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene geoyu iki sınavda da fullemek istiyorum Kenan Kara Pdf + videolarının üstüne Birey B+Bilgi Sarmal+ Acil düşünüyorum bu sizce yeterli olur mu 3 kitabı aynı anda götürmeyi planladım herhangi.baska bi kaynak öneriniz vs. Var mi veya geometri neti yüksek olanlar tavsiye verebilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Karekök ayt çözdüm sadece yetti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiHamilton

Karekök ayt çözdüm sadece yetti.

20/20 mi geldi 2021 ?

• Konuyu nasıl.calistiniz hocam bir de yetti derken tam olarak ne yaptınız sınavda

• ryanbabel8 r kullanıcısına yanıt
    Hocam tytyi kontrol etmedim 2 boş vardı ama aytde de 1 yanlış vardı. Kitap zor ama aşırı geliştirici ben çok beğenmiştim.

• Kenan karanın konu anlatım serisini izleyip karekök ayt çözdüm sadece hocam. Kitap zor ama aşırı geliştirici çok beğenmiştim. Tyt kontrolü yapmadım 2 boşum vardı ama. Aytde de 1 yanlış olması lazım.

• Hocam sizce bu kadar kitap çözmem abartı mi olur amacım kısa sürede çözmek ve en kötü 8 9 net çıkarmak

• Hocam kenan kara hangi sneeyi kullanacaksin

• Hocam seviyenizi bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz ben pek sb çözme taraftarı değilim ama. Yayınevleri en güzel soruları denemelere koyar sonuçta. Daha çok deneme çözülmesi gerektiği fikrindeyim.

• bennasılbüyükadamoluucam b kullanıcısına yanıt
    2022 kullanırım gibi hocam

• Hocam bu bahsettiğim kitapları 3-4 ay içinde bitireceğim ondan sonra tamamen denemelere odaklanacagim TYT-AYT de

• Planlamanızı doğru yaparsanız abartı olmaz o zaman hocam, çözün gitsin.

• Teşekkürler hocam bu sene geometri ve mat ağırlıklı çalışacağım zaten o yüzden 3 4 ay bence çok sorun olmaz diye düşündüm

• Birey b ile bs guzel kitaplar ama ayni seviyede olduklarini duymustum inceledinmi hocam ikisinide sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi de orta seviye kaynak diye geçiyor konuyu önce bu iki kaynaktan çözüp sonra acilden çözmeyi düşünüyorum

• Sadece birey b yeterliymiş 20/20 için, denendi onaylandi

• Konular ilerledikçe eskileri unutulur bence sadece bireyb ile götürülürse

Bs ve acil çözmediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9E7BB47B -- 8 Ağustos 2022; 20:55:4 >
  • Çözdüm de ikisinden de yüzer sayfa anca. Denemelerde zaten hep 10/10 geldigi için devamını cozmedim bs ve Acilin. Bence deneme ile gitmek daha iyi ben öyle yaptım

• Konuların hepsinin bitmesini beklemeden mi deneme çözmeye başladınız?

Ben deneme çözmeden önce tüm konuları bitirmeyi düşünüyorum. Bu şekilde sadece bireyb ile gitmek az mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9E7BB47B -- 8 Ağustos 2022; 21:5:7 >
  • Hocam bazı konuları direkt denemedeki sorular üzerinden hallettim. Yani evet tam bitmeden başladım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.