Şimdi Ara

20.000 TL YE ARAÇ TAVSİYESİ ACİLLL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,20.000 tl nakit ile alınabilecek en iyi araba nedir tavsiyelerinizi bekliyorum detaylıca (yakıt,bakım,sorunsuzluk,yol yutuş,2.eli iyi olan vb.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ras96

Arkadaşlar,20.000 tl nakit ile alınabilecek en iyi araba nedir tavsiyelerinizi bekliyorum detaylıca (yakıt,bakım,sorunsuzluk,yol yutuş,2.eli iyi olan vb.)

Ayrıca bütçem max 20.000 ilk arabamı alacağım allahın izniyle... Tavsiyelerinizi bekliyorum

• temiz araç bulursan markası ne olursa olsun kaçırma derim. bütçen kısıtlı birde kriter koyarsan bulman zorlaşır. her arabayı alacak değilsin yakınlardaysan denersin aracın kronik sorunları var mı diye araştırırsın içinde atarsa alırsın.

Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
    ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
    Cooler Master H500 Kasa
  • arkadaş o nasıl bir başlık yazmaktır, normal normal yazsanız ya şu başlıkları.

neyse,

20 bin liraya lpg'li atmosferik focus 1 bulunabilir kriterlere uyan ama lpg'li bir araç ne kadar sorunsuz olur hiç bilemem. motor uyumlu diye biliyorum, lpg çok yaygın bu modelde ama daha önce hiç lpg'li aracım olmadı, tahminimce sorunlu değillerdir çevremdeki araçları falan düşününce ama bu konuda gerçek tecrübe sahipleri yardımcı olur umarım.

307 1.4 hdi xr bulunabilir, birkaç ay önce sattığım gibi bakımlı, temiz bir tanesi çok çok iyi olur ama devamlı arayışta olmak lazım. her zaman denk gelmez temizi veya ucuzu. bakımsız veya ucuzlar baş ağrıtır genelde, sivri sinek&mide hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 4 Nisan 2016; 4:42:32 >

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

15 20 yasinda lpg li bi aracin sorunsuz olma ihtimali yok lpg den olmasa bile metalin belli bi suresi var ..

metal yorgunluğu her araç için geçerli, zaman sadece focus'lara işlemiyor sonuçta.

lpg hakkında net bilgi sahibi olmadan yorum yapmak istemediğim için kesin bir şey yazmadım. bu sistemlerle hiç ilgilenmedim, hiç kullanmadım ki çevremde sorunsuz binen birçok insan var lpg'li 1.6, 2.0 fI'lere; düşününce sorunsuz gibi geliyor ama buna rağmen kesinlik belirtmedim. focus'u veya bir başka lpg'liyi kullanan birileri daha net bilgi verecektir yukarıda dediğim gibi.

şahsen 1.4 hdi ve bağımsız arka süspansiyonsuz da olsa 307'ye yönelirdim ama tercih meselesi tabi.

edit: 1.4 hdi olması dezavantaj değil, avantaj. sadece arka süspansiyon dezavantaj. son cümlede a. bozukluğu yapmışım, yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 4 Nisan 2016; 8:34:20 >

• Hocam bunun neresi acilll!!! Araç bakarken sabır gerekiyor acil diye kafanda şartlanırsan ağzı laf yapan bi satıcı sana malını öyle anlatır ki gözün kapanır olumsuz özelliklerini göremezsin.

Soruya gelecek olursak o paralara focus 1 bakılabilir diye düşünüyorum. Biraz daha çıkabilirsen temiz getz bulabilirsin

• Yillardir degisik markalarin lpg li araclarini kullandim kullaniyorum , Lpg li arabayi devirli kullanamazsin , sadece lpg yi al bin olmuyor illaki arada benzinde aliyorsun ufak bi problem ciktimi lpg ci tamirciye tamirci lpg ye baglar ozellikle isten anlamayanlar , surekli kuru ve daha sicak yanma bir sure sonra problemlere yol acar asinmadir , kapat catlamasidir , performans dususudur , yag yakmadir.. Genelde japonlar daha dayanikli olur digerlerine gore , ama butce dusuk amac ekonomi ise el mecbur lpg ye focus 1 mantikli ama o fiyata temiz bulmak zor , mumkunse japonlara yaklasma bile , vectra astra belki bora yada b5 passat yada 307 olabilir bence en onemlisi temiz ve bakimlari zamaninda yapilmis gecmisinde agir kazasi olmayan bi arac bulmak markadan onemli ..

• Herkese yorumları için çok teşekkür ederim.bende zaten araştırma içindeyim hemen alırsam başım çok ağrır onuda biliyorum fakat 206 1.4 hdi hakkında bilgi sahibi olan var ise önerilerini bekliyorum

• arkadaşlar belki bana kızacak ama 20.000 tl bütceniz varsa bütceniz artana kadar bana göre şahin tofaş gibi çoğunlukla ilçelerde olan temiz olan modifiyesiz orta halli bi araç almalısınız neden derseniz hem pazarı var daha kolay elden cıkar bütceniz olunca bir üst istediğiniz arabaya çıkarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behaviour -- 4 Nisan 2016; 11:36:53 >

# 35 Kevin Durant # 0 Russel Westbrook # 9 Serge Ibaka # 5 Kendrick Perkins # 2 Thabo Sefolosha # 37 Derek Fisher # 4 Nick Collison # 34 Hasheem Thabeet # 11 Jeremy Lamb # 15 Reggie Jackson # 3 Perry Jones # 25 DeAndre Liggins # 12 Steven Adams # 21 Andre Roberson # 47 Grant Jerrett
  • Fiat stilo

Chery kimo 1.3 lusso
  • Honda Civic 2000 model veya biraz ustu o civarlar iste. Zaten efsane civic kasasidir o modeller.

• Hangi şehirdesiniz bilmiyorum. Düşük bütçe ile temiz piyasası olmayan araç tavsiye ederim. Nedeni geneli daha yeni, daha düşük km, daha temizini bulursunuz. Satarken biraz zorlanılır o kadar. 2010 Gelly bile 2001 Focus'tan her konuda daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.