< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE612DCC2 -- 11 Temmuz 2023; 13:22:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2 yıllık hangi bölüm yazmalıyım
-
-
hocam bunlar boş işler onun yerine meslek öğrenmeni öneririm. illa diploma olsun diyorsan açıktan ybs oku.
_____________________________ -
Migrosa falan gir manager falan olursun 4-5 yil sonra. Yandan da 1-2 dil ogren. Turizmci olursun sonra belki. Daha optimal bir path bence
2 senelik sağlık hariç okunmaz onlardada ataması güzel olanlara bakmanı tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Siber güvenlik analistliği ve operatörlüğü
bu sene 4 üniversitede açılacak
iş garantisi ve burs var ankara Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi
Ona baktım da herhalde yüksekteb açılır gibi
Devlete yaslamak istemiyorum ve sağlık da sevmiyorum zaten insan çekemem çok bir de hasta insanla hiç çekemem he bir de bıçaklanmak istemem
yerinde olsam kıbrısta kat görevlisi olurum 25k kazanırsın odaları temizlersin. türkiyede çalışacaksan para tekstilde, turizmde ve inşaatta. 2 yıllık inşaat birşeyi okuyabilirsin yada inşaat makinelerinin kurslarına gidip ehliyet alabilirsin. bu 3 alandada ortalama 20k para alırsın yalnızca tekstilde direk hesabına değilde elden veriyolar ve daha yorucu
ancak sana açık konuşayım 2 yıllık demek bir diploman olmaması demektir. 2 yıllığı kamuda çalışmak için okuyolar kamuda 4 yıllıkla neredeyse aynı parayı alıyosun onun dışında çöp diploma yada dil öğrenir yurt dışı kovalarsın onun dışında parasal değeri yok. yurt dışı için aşçılık, yaşlı bakımı, bilişim gibi lazım
yada 2 yıllık okurum sonra dgs ile 4 yıllıkta okurum sonra kpss girerim hem lise mezunları hem önlisans hemde lisansta kamu işlerini kovalamış olursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 11 Temmuz 2023; 14:26:46 >_____________________________ -
YBS veya CTİS öneririm. 4 yıl ama 2 yıl yatıyon
CNC Programlama ve Operatörlüğü diye bir bölüm var. Geçen sene açılmıştı. Bakabilirsin bence. Hangi okulda nasıl işliyor vs. bilgim yok ama. Ben bu işi sanayide yetişme olarak yaptım. 2 yıllık bölüm için güzel iş bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
2 yıllık makinist okuyabilirsin. Üstteki arkadaşın dediği bölüm de iyi.
_____________________________ Oo\SKYLINE/oO -
ingilizcen iyi değilse 6 yıl (bilkent ctis)
Teşekkür ederim
Merhaba benim kardeşim 4 yıllık radyo televizyon ve sinema bölümünü okuyor gümüşhanede 2.sınıfa geçti yatay geçiş yapmak istiyor 2 yıllık otobüs kaptanlığı bölümüne geçmek istiyor bu bölümün dersleri ne kadar zor çan sistemi varmı bu bölümün sadece 4 üniversitesi varmış galiba sormamın nedeni kardeşimin sayısal derslerde temeli hiç yok sayısal matematikte çok kötü yani bilmediğim için soruyorum ne yapmalıyız bilemiyorum bilginiz varmı bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt