Şimdi Ara

2 yıllık Boksörle kavga edeceğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.dicker

    merhaba arkadaşlar. 2-3 gündür yazamadım çünkü kavgadan çıkmıştım. Neyse anlatayım. İşte tarih belirledik ve gittik. hiç kimse yoktu sadece ikimiz vardık. burun buruna geldik ve o sırada burnuna kafa atayım derken çoçuk ani refleksle geri çekildi ve atak yaptı. sağ kroşeyle (kroşeydi galiba) çeneme yumruğu geçirdi o an beynime direkt olarak bi acı gitti, oturdugun yerden ani bi haraketle kalktıktan sonra baş dönmesi olur ya onun gibi bi şey oldu o ara yere düştüm ama hemen kalktım ama çoçuk karın bölgeme bir yumruk daha geçirdi nefesim kesilir gibi oldu, gücüm kalmadı ve yine yere düştüm. çoçuğa baktım o an ama üzerime gelmedi ve bi şeyler söyledi ve gitti. ondan sonra da nefesim yerine geldi ama ilk yumrugun etkisiyle kafam dönüyordu yerden kalkamadım ve bayıldım.


    Çoçuğun lisansı varmış ama şikayet etmeyi düşünmüyorum çünkü yerde olduğum için üzerime çıkıp beni kanlar içinde bırakabilirdi ama yapmadı. gidip şikayet edersem bu sefer yapar. baş ağrım dün gibi geçti. o gece de uyuyamadım.

    Boksör'lerle kavga edecek arkadaşlara tavsiyem, ilk önce asla kavga etmeyin. Tekme atarım, güreşirim söyleyenlere de bakmayın. O an öyle pozisyonda duruyorlar ki güreşsem mi tekme mi atsam bilemiyor insan. tavsiyeleriniz için yine de teşekkürler.

    kafa atma ile başlaman kaybetmene neden olmuş. şikayet etmene gerek yok. altı üstü 2 yumruk yemişsin. canını sıkma. olayı ilerideki hayatın için bir tecrübe olarak benimse. bacağa dalsaydın veya tekme ile uzak tutsaydın şansın artardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • şikayet etmemekle iyi yapmışsın. aranızdaki mevzu o kadar da büyük değil herhalde yoksa çoçuk istese orada ağzına sıçarmış senin :D
  • Ucuz atlatmışsın geçmiş olsun. Konuyu daha önce görmüş olsaydım temiz bir dayak ye gel derdim ama yemişsin zaten.
  • mr.dicker M kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 yıllık adamla dövüşmekte hata yapmışın zaten şikayet etmemekle iyi yapmışın oğlanda sporcu ahlakı varmış ki yerdeki adama vurmamış.
    Bu arada eğer güreşle veya grappling sanatlarıyla uğraşmış olsaydın kafa atacak mesafede isen yani o kadar yakınsan yerden yere çalardın emin ol.Ama güreşmediğinden yada başka bir dövüş sporu ile uğraşmadığından afallaman normal. :)
    Neyse sokakta çok zora girmedikçe kavga etmeyin kavga etmek çözüm değil buda son sözüm olsun.
  • beyler bitti gitti artık öm atmayın bana. zaten unutmak istiyorum bir de hatırlatmayın
  • Up hocam unutma hatırla tam yazıcaktım öyle bi hata yapma diye ama yapmışsın geçmiş olsun çocuk delikanlıymış sanada tecrübe olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.