Şimdi Ara

2 Tane DS3 Siyah Sorunsuz 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İkiside orjinal DS3'dür. PS4 aldığım için 4 tane ds3 kolum vardı 2 si bende kaldı onlarıda kullanacak olan birine 40 liraya vereceğim ikisinide.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burunısıran -- 14 Mart 2016; 18:11:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alış-verişler; Doftin (Heavenly Sword), Takumi (SoulCalibur IV), tpnskym (Heavenly Sword,Motorstorm), mathematiche (PES 2010), enclave (Army Of Two,Infamous), caladogan (Batman AA), ariaven (Ninja Gaiden Sigma), diexelans (Uncharted 2,GOW 3), B_A_Y (DIRT 2), Mehmet_22 (Prototype, Dante's Inferno), [S]aint (Ninja Gaiden Sigma I-II, Assassin's Creed), kupavale (Mirror's Edge, DMC 4), tgberk (Little Big Planet), mec (Batman AA, inFAMOUS, SD vs RAW 2008), tugayadıgüzel (Mortal Combat vs DC Universe)
    -----------------------------------
    NOT: GG ve sahibinden'de aynı kullanıcı adı, incelemek isteyenler bakabilir.
  • Kollardan birini ben satın aldım. Aşağıda sıraladığım sorunlar dışında sıkıntısız bir alışveriş oldu(!)

• Kol bahsedildiği gibi DS3 değildi!
    • 20 tl vererek aldığım kola 13 tl kargo ödedim. Arkadaş bahsettiği gibi PTT kargo ile göndermedi!
    • Kol lesmen leş gibiydi! Tamam, 20 tl'lik bir kol sonuçta diyorsunuzdur. Ama bu kadarına pes derdiniz eminim.

Kargoyu geç yollaması, mesaj vs. konularını es geçiyor ve arkadaşı alış-verişlerde maalesef tavsiye edemiyorum.
    Alış-verişler; Doftin (Heavenly Sword), Takumi (SoulCalibur IV), tpnskym (Heavenly Sword,Motorstorm), mathematiche (PES 2010), enclave (Army Of Two,Infamous), caladogan (Batman AA), ariaven (Ninja Gaiden Sigma), diexelans (Uncharted 2,GOW 3), B_A_Y (DIRT 2), Mehmet_22 (Prototype, Dante's Inferno), [S]aint (Ninja Gaiden Sigma I-II, Assassin's Creed), kupavale (Mirror's Edge, DMC 4), tgberk (Little Big Planet), mec (Batman AA, inFAMOUS, SD vs RAW 2008), tugayadıgüzel (Mortal Combat vs DC Universe)
  • umxa kullanıcısına yanıt
    referans gönderdi mi size? bence bunu referansta bildirmelisiniz. ayrıca kol ds3 değilse sixaxaistir, yani titreşimsiz. sizin yerinizde olsam geri gönderir kargo parasıyla beraber ücretimi iade isterdim.
  • Hocam inanın uğraşmak istemiyorum. Dediğiniz gibi kol sixaxis. Beni sinirlendiren şey sadece dürüst bir yaklaşım olmaması. Bana tüm bunları söyleseydi de belki alırdım, ama bu şekilde bir alışveriş gerçekten hoş olmadı benim açımdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD Kutusu Seçimi 2.5 ve 3.5 inç
    16 yıl önce açıldı
    2 adet Hazır Kart 79.90 TL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.