Şimdi Ara

2'si 1 arada Samsung Galaxy Book S için geri sayım başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un 2'si 1 arada formunda bir bilgisayar çıkarmaya hazırlandığı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Geekbench'te ortaya çıkan cihaz "Galaxy Space" ismiyle listelenmişti. Ancak mobil sektöre yönelik güvenilik istihbaratları ile tanıdığımız Evan Blass, Galaxy Book S olarak adlandırılacağını açıkladı.

     

    Ayrıca Bkz.Vivo Z5'in teknik özellikleri resmi olarak açıklandı
    Galaxy Book S, 8 GB RAM ve 2.84 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciyle gelecek. Bluetooth SIG web sitesinde listelenen cihazın diğer özellikleri de açığa çıktı. Bluetooth 5.0 teknolojisini destekleyecek cihaz bu sayede kullanıcılara daha iyi bir menzil sunacak.

     


    Galaxy Book 2'ye benzeyecek


    Galaxy Book S'in nasıl görüneceği konusunda şu an için elimizde bir bilgi bulunmuyor. Ancak 2'si 1 arada tasarım ve estetiğine sahip Galaxy Book 2'ye benzemesini bekleyebiliriz. Cihaz dokunmatik ekran (Super AMOLED), çıkarılabilir klavye ve S Pen ile piyasaya sürülecek. Ayrıca LTE modem içereceğini de belirtelim.
     
    Galaxy Book S'in çıkış tarihi konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak Geekbench ve Bluetooth SIG'i ziyaret etmesi bu tarihin çok da uzak olmadığını gösteriyor.



  • 2si1 bölümü sandım bi an :D

  • İçinde Windows çalışırsa oldukça güzel olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.