|
2 Sene önce fiat punto aldım 2 senedir sıkıntısız bindim, fakat bugün satmaya gelince aracın kmsinin 100 bin km geri çekildiğini gördüm. Aracı alırken aldıgım arkadaş expertiz yaptırmış bende iexpertiz yaptırmadım ustaya gösterdim dediği harici birşey çıkmadı, bugün aracı satmaya karar verdim alan kişiler aracı beyine soktu kmsine baktırdı aracın bilgisayarda ki km si 296 bin beyinde ki km 393 bin de çıktı şok oldum, mahcup oldum satmaktan vazgeçip detaylı bi expertiz yaptım. 2 sene önce alırken adam bana expertiz de ne gösterdiyse aynı şekilde çıktı 2 değişen harici birşey çıkmadı arabanın motoru turbosu önemli yerleri direkler şase podye işlemsiz temiz çıktı fakat araç 100 bin km çekilmiş bu durumda ne yapmam gerekiyor? Bugün satacağım kişi expertize sokmadı sanayide ki ustalara motoru vs gösterdi ustalar da aracın motorunda en ufak bi sorunun olmadığını gayet sağlıklı bi motor olduğunu söyledi alacaklardı ama ben vazgeçtim bu durumda ne yapmam gerekiyor? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Mid-tempo beats, soulful grooves and head nodding selections.
kullanıcısına yanıt
Hızlı