Şimdi Ara

2+Sandisk sansa e200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar geçenlerde böyle bir şey geldi aklıma denedim gerçektende sonuç aldığımı düşünüyorum şöyle ki:
    ilk olarak şuraya bir bakın http://www.free4up.com/ShowImage.aspx?fn=179150134193113.jpg

    ses dinlenebilecek seviyede çıkıyor. eğer çok gürültülü bir ortam yoksa hiç sorun olmaz ancak bunun cihaza bir zararı olup olmadığı konusunda şüpheliyim. düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. esen kalın.



  • Souruyu biraz daha açmalısın. 2 kez okudum sorunu ama bişey anlamadım.Eğerki büyük hopörlörün sandiskine yapacağı zarardan bahsediyorsan; Mp4 oynatıcına birşey olmaz ama bataryada sorun oluşturabilir. Ama çok nadir karşılaşılan olaylardan....... Ama höpörlörün ekstradan batarya değilde elektrikten güç alıyosa batarya da da sorun olmaz.Kapsamlı açıklama yapmalısın olmamış........
  • cihaza bi zarar verebileceğini zannetmiyorum ama gerek te yoktu bence...bende creative 2+1 var tek girişli onu kullanıyorum kendi enerjisini ayrı alıyo...yani pile de bi yükü binmiyo...öyle daha bi kral daha bi sorunsuz!!!
  • hayır ekstra güce ihtiyaç duymuyor işte o yüzden taşınabilr olması bence en cazip tarafıydı. ben pile biraz daha yüklendiği için cihazda sorun çıkarırmı diye sormuştum. bu kadar çabuk banlamasaydınız yaa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.