< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2 Saat Bedava Terapi Ssli

-
-
Kanka türkçe dublajı varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen bir daha izledim bende. Hakikaten sarıyor filmi. Adamın en son bitkiden zehirlenip ölmesi çok ironik geldi ve pişmanda oluyor keşke eve dönüp bende diğer insanlar gibi aile kurup yoluma baksaydım diyor. Yolda karşılaştığı ihtiyarda ona evlatlık teklif etmişti alaskadan sonra bakarız demişti alaskadan sonrası olmadı falan. Buruk bir hikaye aslında. Sende başla hamza antalyanın balta girmemiş ormanlarında bir hafta hayatta kalmayı dene ondan sonra alaskaya doğru gidersin.
-
Ne yapacaz şehirde kalabalıkta Theologist gibi toplanalım tepeleri bayırları aşıp dağ taş demeden balta girmemiş ormanlara girelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puahahahajaajajhaah
FİLM GERCEKLERİ CARPİTAN BİR YALAN MAAALESEF
KİTAPLARI OKUYUNCA DAHA İYİ ANLARSİN
İNTO THE WİLD
WİLD TRUTH
BU İKİ KİTABİ OKU HOCAM TRDE BU ADAMİ BENDEN COK ARASTİRAN YOKTUR
ZEHİRLİ PATATESTEN ÖLÜRKEN BİLE LANET AİLESİNİ ÖZLEMEDİ VE YAPTIKLARINDAN ASLA PİSMAN OLMADİ BU KRAL OKEY OKEY OKEY
Trde ormanda 1 hafta bile yalniz kalamazsin oralar bile insan dolu özellikle hapcilar otcular suc makineleri ormanlari doldurmus halde
Alaska mi sandin burayi omg
ergenken bile izleyip beğenmemiştim ergen filmi diye
tam sana yakışır bi film
-
Hayatını ne açıdan etkiledi
-
bana bir yapılacaklar listesi oluşturmamda etkili oldu
mesela alaskaya gidip bazı soruların cevaplarını arayacağım
-
YAKLAŞMA VE DE SÜRTÜNME OKEY?
-
Yaşam sevgisine dair bir motivasyon vermiş galiba, şimdi ben de merak ettim, sonra izleyeceğim
-
Yok alakasız
Araştırdığım şey gerçekten yaşamak isteyip istemedigim
Bunu alaskada test etmek icin güzel bir ortam var orada bu ve devami sorularımin yanitlarini bulabilirim
Denemeden sonuçlarını bilemeyiz amaç macera önümüze çıkanlara hocam dersek ve donanımhaberli olduğumuzu söylersek bize zarar vermezler
Kanka bak şimdi aşırı sinirlendim bu mesajına iyi dinle beni
Bu adam yolda herkesle nasil dost oluyor?
İnsanlar dost canlısı olduğu için birbirini yargilamayan aydin ve duzgun bir toplum olduğu için
Ulan trde babam kalp krizi gecirdigi gun yanimda 9 lira vardi 2 su aldim bakkaldan bakkal su 5 lira deyince 1 tane alabildim herif tamam 1ini de 4 liraya al demedi yanimda para yoktu pijama ile indigimden arabadaki 1 liralari topladim düşün
Biz bu forumda bedava bedava osurmuyoruz tamam mi gercekleri anlatiyoruz yasadigimizi anlatiyoruz
Tr gibi bir ülkede dışardaki adam sana su bile vermez para verecegin esnaf bile tripten tribe giriyor
Hadi 1 gun cik bakalim cebindeki paralari yak Alex gibi ne oluyor kirsalda basina ne geliyor gör
Hayat toz pembe değil belki de bu islerin en en en son yapılabileceği ülkelerden biriyiz bir diğeri mesela çin orada da acindan ölsen millet yağmur suyunu bile vermez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ulan asıl Türkiye daha güvenli ormanlara sahip sen git bir kaç seri katil hikayesi dinle alayı amerikanın izbe ormanlarında gerçekleştiriyor işlerini orada yapmasa bile pek çoğu ormana gidip oraya gömüyor öldürdüğü cesetleri falan. Amerika çok daha tehlikeli o konularda. Onları dinledikten sonra Türkiyedeki çapulcuyu tinerciyi mumla ararsın valla.
-
Ben bi kere bisikletle bi agacliga daldim korkunc tipli bi herif sigara istedi yok deyince yuzunu eksitti gitti
Baya heyecanlanmistim saldirmaya hazirlandim vs
Trde öperler inanmazsan dene bu adam gibi 2 yila da gerek yok 2 ay dene hamza abi basima 0 olumsuzluk geldi de hesabı silip gidiyorum
Reis öyle de en büyük hayalim dedin diye ciddi sandım yoksa burda dağda bayırda ne işimiz var
Hayaller hayal edildigi şekilde güzel
Trde adami maymun ederler maymun
Ormanda gezerken karşına 50 kişilik irandan kacma afgan sürüsü çıkması olasılığı var la bu ülkede
Trde bu islere hayatta girmem en fazla karavan alir ve güvenli bölgelerde sahil gezisi yaparım ic bolgelere hic ugramam bile oranin insani ekstra problem
Alaska olmasa bile hiç olmadı güney amerika ormanları arjantin tarafları
Türkiyede adamı tipinden yargılamışsın abdde tiptende bir şey anlayamazsın adam manken gibi ama seri katil manyak sosyopat bir tip kadınları ormanda bir bağ evine götürüp işkence eden mi dersin sığınakta hayvan gibi besleyen mi dersin neler neler var aç izle bak amerikada. Hatta buradaki elemanda muhtemelen o bitkiden zehirlenmese bir daha hiç haber alınamayabilirdi. Oradan bir jefrey dahmer çıkıp bu adamı kaçırsa görürdü o zaman doğa felsefesini. Üstelik Türkiyede bu işleri thelogist nickli arkadaş yıllardır yapıyor bisikletle tur yapıyor adam gece konaklıyor bir yerlerde insanların misafirperverliğinden bahsediyor yemek falan verdiklerini söylüyor. Kamplara gidiyor adam. Hatta isviçrelilerin bile Türkiyede aynı into the wilddeki gibi konar göçer bir şekilde yaşadığını bile söylemişti ki resimlerlede kanıtlıyor bunları. Alaskada bir kere seri katili bırak kurt sürüsü, ayı, geyik, bizon gibi envai çeşit yırtıcıylada karşı karşıyasın. En ufak bir hatanda ölürsün. Bir buz kırılsa suya düşsen öldün hemde hipotermiden hiç şansın yok. Ed stafford bile alaskada 60 gün videosu yapmadı gitti tropik adada yaptı videoyu adam akıllı çünkü biraz aklı olan adam alaskaya bulaşmaz. Türkiye into the wild teması için biçilmiş kaftan bir yer özellikle antalya ama sende o cesaret yok, konfor alanın seni bitirmiş haberin yok. Ruhun kalk gidelim diyo sen b.k yeme otur diyosun kısaca. Sen oradaki bakkala durumu anlatsan o adam senden 5 kuruş para almazdı fakat Türkiye şartları diye de bir gerçek var herkes ekmeğinin derdinde ekonomi kötü malesef ve insanlar sattıkları maldan maksimum kar etmek istiyorki yarınlarını daha az düşünsünler. Birde Ankara insanı kaba ondan da olabilir İstanbulda mesela insanlar çok daha iyi hayat daha pahalı ama geçen simitçiden mesela simit aldım adam dedi onlar 12 tl oldu artık dedim o zaman 50 lira bozacaksın 10 tam vermiştim tamam kalsın bu sefer 10dan vereyim dedi. Akbili olmayan adama akbil veriyorum bana 5 lira fazla bedelini ödüyor al abi tam parası ne ise ver diyorum kardeşim kalsın diyor. Ankarada olsa kuruşa kuruşuna hesaplarlar. Yani Türkiyeyi ankara olarak değerlendirme hacı çok iyi yerler var. Anlayışlı insanlar var.
Benzer içerikler
- promil nasıl düşer
- yere düşen lens kullanılır mı
- üniversitede kopya çekmenin cezası
- sinemada kamera var mı
- üvey annemi siktim
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- zara indirim ne zaman 2025
- moonwalker ayakkabı
- ince belli çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X