Şimdi Ara

2 milyon dolar para değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altının onsu şu an 1853 dolar. Hesaplasak 2 milyon dolara 33.5 kilo altın alınabiliyor anlık olarak. Bana göre para değil. Aktiflerden gelen aylık gelir bu kadar olsa, o zaman kayda değer. Günde bir kilo altın eder.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 24 Mayıs 2022; 0:15:55 >

•  

• hocam Türkiye'de biter ama ABD için düşün. ev al, ferrari al yine yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin züğürt meselelerini boşver. Altın senin neyine

• 33kg altından bahsediyorsun kardeş, karpuzdan değil. karpuz bile olsa yerinden kaldıramazsın.belin çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 24 Mayıs 2022; 2:17:58 >
  • Değil mi :)

Ahahaha

• Büyük düşünebilmenin büyüsü bir başka. İmgelerim evrene sığmaz.

• Hayatımın sonuna kadar fazlasıyla yeter.

• Knk madem para değil bana versene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 milyon dolar para değil mi? İlginç , yahu ben nereden geldim buraya yaw? Galiba konu holding patronlarını ilgilendiriyor hadi ben kaçtım

• Burasi neresi tam olarak Sabancı toplantısına geldik galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OP kafayı kırdı kendini Jeff bezos sandı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Mayıs 2022; 10:10:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olsa da yesek.

• Sen hiç o kadar parayı gördünmüde beğenmiyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AGA bütün ülkeler anlaşmış sanki, irlanda ingiltere avustralya falan alayı anlaşmış, 2 milyon doları olana yatırımla vatandaşlık veriyorlar. benim hedef şuan 2 milyon dolar. tam o rakamda konu açmışsın. yapabilir miyiz bu parayı ne dersin? şahsen gümüşü 12 den alıp 36 dan satmam gerekiyor sanırım. o civar birşey. ben 12yi beklerken 14den dönerse avcumu yalayabilirim.

• Enflasyon tüm dünyada artışta olduğu için, doğru manevralar da yapılırsa, iki milyon dolar çok para değil.

Asıl düşünülmesi gereken "'Büyük Reset' senaryosu doğru çıkarsa ne olacak? Böyle bir şey ne zaman olabilir?" gibi sorular.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

çok para değil de, 35 yaşında yapılabilecek bir para da değil. her atışın gol olursa yapılabilecek bir para.

• Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

Amaç sanırım, hayatın geri kalanını maddi alemde garantiye almak. Şu an ise uzunluğu belirsiz bir geçiş süreci içerisindeyiz. Her türlü sürprizlere açık olup, hayata pozitif bakmak en iyisi. İnsanlar birikimini enflasyon karşısında korumaya dahi razı ve yolunu keşfetmeye çalışıyor.

Gayrımenkul ticareti konusunda iyi olanları daha avantajlı görüyorum şu an. Ama yatırım tavsiyesi değildir. Mesela sistem bir anda resetlense, en iyi yatırım eldeki fiziki altın da olabilir. Bu da yatırım tavsiyesi değil elbette.

• 33 kg altınla ne yapacaksın kardeşim biceps curl mu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.