Şimdi Ara

2. Mezunluk?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum netler ise 80 tyt 50 ayt son 2 haftadır hiç çalışmıyorum. Bu netlere gelmem bile mucize. Çünkü Temelim yoktu. Ülkenin durumu da malum uzun adam kazandı. Top tier üni şart oldu hani 50k yapabilsem falan gideceğimde hiç sanmıyorum obp de kötü 72(o awk ödevleri yapmadığım için). Yani ben kendimde 2. Mezunluk iradesini görüyorum. Ailemin ekonomik durumu orta-iyi. +olarak yazın bir işte çalışıcam. Ve yaşı dert ediyorum. 2004 kasım doğumluyum. Askerlik de geliyor. Akrabaları da takıyorum. Fikirleriniz benim için önemli. Özellikle 2. Mezun olanlar. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam mantıken de 88 civarı tyt 63 64 civarı ayt ile 40k giriyorsun.

Denemeler geçen sene ki sınava göre zordular. Haliyle netler düşüyordu, sınava kadar 60 yapamayıp sınavda 70 ayt yapan arkadaş oldu. Bir kaç tane de 65 civarı takılan arkadaş sınavda 75 yaptı.

Benimkisi belki züğürt tesellisidir dediğim gibi ama cevrem böyleydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer top üni takıntısı vs. varsa kalın ve bence Tıp okuyun ya da 60K bandında bir üni yerleşin. 60K'da da güzel bölümler var illa Top Üni diyorsanız YTÜ İstatistik olabilir ama bölüm sizi çekmeyedebilir. 72 OBP bariz geriye atar hele yığılma olursa yandınız.

5.senemde tıp kazanmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.