|
Bildirim
|
2017:76k
2018:41k 2019:18k Ben de iyi bir mühendislik için mezuna kalmıştım psikolojisini şöyle söyleyim kafamı taşlara vuruyorum kendi kendime psikolojik baskı uyguladım diye yolda yürürken tanıdık görsem kaçtım eski hocalarımı görüp yol değiştirdim oysa kendi kendimi strese soktum o yüzden tytde stresten beynim durdu ve bir önceki senenin iki katı sıralama geldi aytde 90 binden 18e anca çektim üçüncü seneye kalmak çok normal bir şey bunu kabullen üniversiteye bir başladım üni üçüncü sınıftan yatay yapıp 1.sınıfa başlayanlar üniyi bırakıp tekrar hazırlananlar hatta dört yıllık üniversite bitirip sınava girip tekrar kazananlar oysa ne aptalmışım kendi kendimi sıkıntıya soktum dedim |
Bu konuda tecrübelerimi paylaşabilirim. 2018'de 36k, 2019'da 19k ve 2020'de 4k yaparak hedefime ulaştım. İkinci kez mezuna kalınır, iyi çalışmak kaydıyla. Kendinize hiçbir bahane bulmayıp iyi çalışmanız lazım. Ayrıca elalem ne der diye fazla düşünmemek gerek. Hem çalışması hem psikolojisi zor ama hedefiniz için yapılmayacak bir şey değil bence.
|
Hedef ceng ise yaz git. Önünde bir sürü adam mezuna bırakacak zaten bir yere girersin. Seneye çok fazla kişi girecek sınava hiçbir şeyin garantisi yok. Kaç kurtar kendini
|
2018:120K
2019:37K 2020:8K sorunuz varsa cevaplayabilirim |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |