Şimdi Ara

2. Kez Mezuna Kalacağım Tavsiye İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2. Kez Mezuna Kalacağım Tavsiye İstiyorum
    2. Kez Mezuna Kalacağım Tavsiye İstiyorum
    2. Kez Mezuna Kalacağım Tavsiye İstiyorum
    2. Kez Mezuna Kalacağım Tavsiye İstiyorum

    2019'da tercih yapmadım. 2020'de tercih yapıp, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğine yerleştim. Asıl isteğim subay olmaktı. Bu sene MSÜ koşu mülakatlarında o gün biraz rahatsız olmam sebebi ile elendim. Aslında bilgisayar mühendisliğini zaten istiyordum ama subaylıkta istiyorum. O yüzden 1 sene daha subaylık için denemek istiyorum. Zaten MSÜ yerleştirme işleminde ham puana baktığı için OBP'nin kırık olması bir önem arzetmiyor. Forumdaki tavsiye konularını okudum ama yine de bir konu açıp tavsiye almak istedim. Özellikle bu TYT mat belası nasıl yükseltilir merak ediyorum. Geçen seneye oranla her derste ilerleme katettim. Fakat TYT Mat'ta bir ilerleme kaydedemedim. Nasıl gelişir bu meret? 345 çözmüştüm sb olarak. TYT mat için bir soru bankası bitirip ardından denemelere mi geçilmeli? AYT'de en çok fonksiyon parabol denklemler polinom konularına çalıştım ama sınavda o soruların hiçbirini yapamadım. Yaptıklarım trigo logaritma analitik geometri filan.

    Biyolojide Palme + Apotemi + Senin Biyolojinden gitmiştim. O açıdan sıkıntım yok.
    Kimyada Kimya Özel + Aydın Fasikülleri ile ilerledim o açıdan da sıkıntı yok.
    Fizikte Ertan Sinan Şahin ile ilerliyorum fakat bırakmak zorunda kalmıştım fiziği vakit yetmediğinden. Çalıştığım konuları yaptım.
    Türkçe'de Paragrafın Ritmi Kitabı + Limit Dil Bilgisi + Önder hoca ile ilerledim Türkçemde pek kötü sayılmaz.

    Sene içinde bir elin parmak sayısı bile etmeyecek kadar TYT denemesi çözdüm sanırım sıkıntı burdan kaynaklanıyor. Deneme çözdükçe bir gelişim görmüyorum bana bir şey katmadığını düşünüp konu çalışmaya yöneliyordum. Bir de problemlerde ciddi sıkıntılar yaşıyorum ve üzerine düşmüyorum çünkü karşıma gelecek bir problemi çözme ihtimalim, trigonometri sorusunu çözme ihtimalime göre daha düşük. O yüzden genellikle AYT çalıştım.

    Genel olarak bir tavsiye verirseniz sevinirim. AYT ve TYT Matematiği en kötü 25 nete çıkarmak istiyorum.

    Geçen sene AYT Matematikten soru bankası bitiremedim. KAF dinlemekten soru bankasına vakit yettiremedim. Ben eksiklerimin farkındayım zaten matematikte az soru çözdüğümün filan farkındayım. Ama yine de tavsiyelerinizi ve eleştirilerinizi beklerim.

    Bir de bu sene günde 8 saatten fazla ders çalışabileceğimi sanmıyorum çünkü bir yandan Ingilizce hazırlık ve sporla uğraşıyor olacağım bunu da ekleyim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeveloperAli -- 30 Ağustos 2020; 20:34:47 >







  • Yukarı
  • Aşağı
  • Sağ
  • msü'de ceng okuyun hocam.
  • bir daha girilebiliyorsa girin msü'ye
  • Bende @zerkalos ile aynı fikirdeyim. İmkansız diye bir şey yok. Ama çok çalışmak lazım. Ve doğru çalışmak lazım.

    Düzeni tutturduktan sonra matta toplam 70 net bile hayal değil.
  • ockham.s_katana kullanıcısına yanıt
    Bu sene son şansım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler dostlar. Dediğiniz gibi konu eksiklerimi halledip soru bankası çözdükten sonra oyalanmadan denemelere geçeceğim.
  • ockham.s_katana kullanıcısına yanıt
    Benimde hedefim o
  • DeveloperAli kullanıcısına yanıt
    Bir sorun olursa veya yardımcı olabileceğim bir şey olursa bana ulaşabilirsin. Ben msü seçim aşmasındayım. Deniz veya Kara gelecek hayırlısıyla, sıralmam 1354kho, 1288dho. Kazandığımda yazarım buraya. Koşu için antreman programım felan var dersler tabi önemli ben de 120k yaptım ama 200-250 hatta 350kdan asiller var. anlayacağın 130k yapıp da fyt iyi yaparsan asile girersin merak etme dersleri. zaten yks ve fyt iyi olan adamı mülakattı kolay kolay elemiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.