< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2 haftada orijinal ayt mat biter mi sence

-
-
cok zaman alıyor orijinal ya sarılar su gibi akıyor da maviler pembeler düşündürücü sorular koymuşlar 25-30 sayfa demek sabah 8 aksam 5 demek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sizce kaç haftada biter her gün çözülerek? yeni aldım ve başlamadım da
-
valla bilmiyorum hocam ya konularınız bittiyse 1,2 tur donduysenız mat2yi kısa surede bitirirsiniz ama ahım şahım bi zorluğu yok pek benim son kitabım olacağı için zamana yayıp günlük 3-4 test+deneme şeklinde ılerlıcem
Hadi beee acayip hızlı çözmeye caliscam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bitmez
orijinal çözmeden sınava girecem :d
Kanka sart deil de apotemisiz girme derim .d
o 2 haftada sadece bunu çözeceksen biter
ayt matematik netleri genelde 35 civarında olan biri olarak sadece eksik konularını soru bankasından çözüp orijinalin vb yayınların branş denemelerini çözmeni tavsiye ediyorum net artışını daha hızlı gözlemlersin
bu arada sadece bunu bitirmeye odaklanırsan rahat biter
zaten
Neptün bitirebildin mi? Ben baştan çözüyorum da pembedekiler kadar bok gibi soru görmedim. Sarıları zaten çözmüyorum pembelerde zırva kitaba boşuna para verdik amk. Keşke almasaymışım
ahahhahaha çok güzel yorum 3d ayt geometri çözerken basta aynısı banada oldu yeşiller atlanacak kadar kolay kırmızılar iseara sıra hoca çözümünde sizden bunu çözmenizi beklemiyorum diyecek kadar saçma ve cıkan sorularla uyumsuz.bi mavileri çözmeye para verdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C95B3F73 -- 16 Nisan 2022; 10:47:42 > -
her şeyi sorgulayarak sadece limiti iki haftada bitirdim ama diğer çalışmalarımdan kısmayarak
çözdüğüm kesinlik sorularını bir kere daha falan çözüyorum ben hata olabilir ama böyle daha verimli geliyo bana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X