Şimdi Ara

2.el telefon satın aldım sorunlu çıktı(fikirlerinizi bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    3 yıllık olan telefonumun bozulmasıyla (ace 2) ve haliyle eskimesiyle birlikte yeni telefon almak için şehir merkezinde olan esnaflarda fiyat araştırması yaptım.
    Elimde çok fazla para yoktu (500 lira) aklımda 350 lira civarı olan s3 almak vardı
    Bir esnafta lg g2(32gb ls980) buldum (520 liraya) kulaklığı bu vermemek kaydı ile 500'e anlaştık.
    Orada biraz test ettim sorunsuz gibiydi ,oradaki esnaf cihazın tamamen çalıştığını ve bir sorunu olursa yardım edebilecegini söyledi elimde sim kartı olmadığı için test edemedim
    Cihazı adamın garantisine güvenerek aldım.
    Eve geldiğimde sim kartını taktım fakat cihaz durduruldu hatası vermeye başladı sim kartı görmüyordu (com.androidphone)sürekli çıkıyordu başka sim kartlarını denedim olmadı baya araştırdım rehberin içini sildim denenecek her şeyi yaptım...
    Bunun yanında Google play serviside çalışmıyordu ,internetten müzik dinleyeyim dedim hoporlerlerin birisi çalışmıyordu baya sinirlerim bozuldu.
    Sim kart konusunda biraz araştırma yaptım ,cihaza kendi stock romunu flashladım(ls980) fakat sorun hala devam etti durduruldu hatası gitti sadece ,sim kartını görmeme olayı devam etti.
    Bunu adamın yanına gidip anlattım adam önceden böyle bir sorunun olmadığını telefonu bana vermeden önce çalıştığını söyledi(telefonu alırken kendisi sim kart takabilirdi takmadı)
    Kendisi inceledi telefonu ve dalga geçer gibi telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına döndürerek telefonun yazılımını zorladığımı idda etti, bilgisayardan sıfırlanması gerektiğini söyledi (ki onuda denedim fakat söylemedim anlamıyorum sanıyor)
    Üstüne birde sim kart girişini zorladığımı söyledi (alırken zaten öyleydi önceki kullanıcısı tırnağıyla açmaya çalışmış sanırsam ki internetten baktım nasıl açılıyor diye öyle açtım)
    Kendisi yapmaya çalıştı olmadı
    Teknik servise gönderdi
    2 gün sonra aradı cihazın yazılımsal sorunu oldugunu ve teknik servise uygun
    Boxset gelmesini bekledigini soyledi halada bekliyorum
    Bu adam tahminen donanımsal olan sorunu yaptırıyor ve ustune ustluk benden para alacak sanırsam

Ki o parayı 3 ay çalışarak aldım kendi paramla aldığım ilk telefon

Ne yapmalıyım yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 9 Nisan 2016; 23:48:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CSB

• Sizi kandırarak elime ne geçecek ki ?

• Bu uyuz telefoncularin cogu boyle malesef 2.el tel alirken çok dikkatli olmanız gerekiyor, bide dikkatimi cekiyor hangi teli goturursen gotur bunun ekrani değişmiş deyip fiyat dusuruyorlar aklinca.

• hocam o noktacılı yerlerden biri hoparlör diğeri mikrofon için o konuda endişelenmeyin. Ama sim olayı çok kötü olmuş. Şimdi o adam senden aldığı parayı nasıl çocuğuna rahat bir şekilde yedirecek benim aklım almıyor. Geçmiş olsun, en kısa zamanda sorununuzun çözülmesi dileğiyle..
    edit:
    hocam şöyle konular var baktınız mı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_92695015/tm.htm ---yeni micro sim alarak çözmüş
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/lg-g2-sim-kart-okumuyor.188019/ ---------farklı gapps yükleyerek çözmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 9 Nisan 2016; 23:59:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Hocam hoporlör olayını bilmiyordum teşekkürler
    o konulara bakmıştım ama sonuç alamadım.

• 6 yil once n73 almistım 2.el hep sorun çıkartıyordu telefon adam geri almadi 270e aldigim teli 4 5 ay sonra 70e zorla satmıştım,ondan sonrada 2.el hele telefonculardan hayatta almadım ders oldu bana,büyuk ihtimal elinde patlıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ülkede güvencek kimse yok millet nasıl düdüklesem derdinde
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.