Şimdi Ara

2.El telefon alıp Satarken sözleşme gerekli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane sorum var avukat arkadaşlar cevap verirse sevinirim

sahibinden gittigidiyor gibi sitelerden 2.el telefon alip satarken satici ve alici arasında hangi tür sözleşme yapilmasi gerekiyor yada yapılmasına gerek var mi.

sahibinden gibi sitelerde ilan no ve mesajlar saklı kalıyor ilerde telefonun çalıntı ve satıcının hak idda etmesi karşısında buradaki mesajlar delil olarak hukuki geçerliliği var mi , yine de sözleşme yapılmasına gerek var mi.?

ayni şekilde telefonculardan (dükkan) 2.el telefon alirken () alınan telefonlar icin hangi tür sözleşme yapilmasi gerekiyor sözleşmede ne tür bilgiler yazılması gerekiyor

seyyar tezgah da satilan telefonları yazmıyorum bile oralardan kesinlikle almayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Site üzerinden ödeme yaparak alırsanız sanırım sahibinden sözleşme hazırlıyor ödeme aşamasında. O geçerli bir sözleşmedir. Ama haricen alış veriş yapacaksanız sözleşme yapmanızı tavsiye ederim. Özellikle de alıcıysanız

Orijinalden alıntı: sertosman

Site üzerinden ödeme yaparak alırsanız sanırım sahibinden sözleşme hazırlıyor ödeme aşamasında. O geçerli bir sözleşmedir. Ama haricen alış veriş yapacaksanız sözleşme yapmanızı tavsiye ederim. Özellikle de alıcıysanız

o sözleşmesinin geçerliliği var mi adam benim imzam degil derse nasil kanitliycaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 28 Şubat 2018; 19:45:3 >

O sözleşmede zaten imza olmuyor. Ve site kuralları gereği ödeme sadece satıcıya ait bir hesaba yapılabiliyor. “Parayı aldın mı aldın, yedin mi yedin, ee o zaman?” demezler mi adama :)

yok ben onu demiyorum elden teslim de ki internette bulunan ikinci el satis sözleşmesi nden bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

quote:

O sözleşmede zaten imza olmuyor. Ve site kuralları gereği ödeme sadece satıcıya ait bir hesaba yapılabiliyor. “Parayı aldın mı aldın, yedin mi yedin, ee o zaman?” demezler mi adama :)

yok ben onu demiyorum elden teslim de ki internette bulunan ikinci el satis sözleşmesi nden bahsediyorum

He onda da gözünüzün önünde imza attıracaksınız, başka türlü olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.