Şimdi Ara

2.el samsung alırken nelere dikkat etmem gerekiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar,konuya girmeden ön bilgi olsun diye sizlere ana içeriğin öncesini anlatacağım.
    Bu gün internette 1250 tl ürün fiyat etiketiyle satışa sunulmuş samsung galaxy s6 32 gb genpa garantili full kutulu faturalı telefonu pazarlıkla 1200 tl yaptıktan sonra satın alma maksadıyla buluşma noktasına gittim.
    Her şey çok güzel gelişirken telefonu elime aldım,inceledim,kozmetik olarak sıkıntısı yoktu.Evvelinde adamın elindeki s7 edgeyi görünce "s7 edge aldığımdan ötürü boşa çıktı,satmak istiyorum" ibaresini doğrulamış olduğumdan,cihaz hakkında pek bir şüphem kalmadı.Cihazın power tuşuna bastıktan sonra açılmaması üzerine satıcı adam bana,ürünü 1 aydır kapalı tuttuğunu ve de kendisinin de bundan bihaber olduğunu belirtti.Neyse lafı çok uzatmadan telefonun tüm evraklarını benim oturduğum masada bırakıp az ilerde telefonu şarja soktu.Yaklaşık 5 dk başında durduktan sonra yanıma geldi ve "kusura bakma kardeşim.telefonu açamadım,şarj oluyor fakat açılmıyor dedi."
    binlerce kez özür dileyip,istersen yarın aynı saatte tekrar buluşalım.ben de bu zamanda telefonun sorununu anlamaya çalışırım dedi.
    Sonrasında ayrıldık.
    aynı günün akşamında telefon hakkında durumu sordum kendisine,bana "telefonda problem yokmuş,benim s7 nin kabloyu taktım,şarj etti ve telefon açıldı" dedi.
    Dostlar 2 tane sorum var
    1.samsung s6 alırken (2.el) nelere dikkat etmek gerekir ve hangi testlere tabi tutulmalıdır ?
    2.sizce bu işin içinde bir iş var mı yoksa adamın günahını almak yersiz mi ?Ayrıca 1200 tl galaxy s6 yurt içi faturalı kutulu + 10 ay garantili olması mantıklı mı ?
    Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.