Şimdi Ara

2.El iPod Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genel olarak iPod classic alma taraftarıyım ancak bütçem olmadığı için 2.ele yöneldim sizce bu seçimden dolayı sorun yaşar mıyım? Bir iPod'un kullanım süresi ne kadardır? Alırken nelere dikkat etmek gerekir? Sitelerede 180-250 arası cihazlar mevcut.

Yoksa diğer markalara yönelip creative zen vs sıfır olarak mı almalıyım yorumlarınızı bekliyorum.
    Fakat ipod classic'in görünümünü menülerini çok sevmekteyim yardımcı olursanız sevinirim :)

• Az kullanılmış, temiz bir cihaz bulduğunuz takdirde 2. el olmasının pek bir önemi yok bence, hatta fiyat avantajından dolayı daha iyi olur. Ayrıca, diğer markalara yönelirseniz aklınız iPod Classic'te kalacakmış gibi geliyor. Dolayısıyla bulabildiğiniz en temiz, az kullanılmış iPod Classic'i alın derim. Mümkünse cihazı görerek, deneyerek alın, kafanız rahat olsun.
  • hepsine şöyle bir bak kalbine hangisini yakın hissediyorsan onu al
  • peki arkadaşlar ipodlar içinde en iyi ses kalitesi&seviyesi olan model jenerasyon hangisidir? Bazı arkadaşlar ipodların ses kalitesinin o kadar da iyi olmadığını söylemiş doğru mudur bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_buraktr

peki arkadaşlar ipodlar içinde en iyi ses kalitesi&seviyesi olan model jenerasyon hangisidir? Bazı arkadaşlar ipodların ses kalitesinin o kadar da iyi olmadığını söylemiş doğru mudur bu?

Ben ipod 4.nesil kullanıyorum ses netliği iyi ancak sesin şiddeti yüksekliği okadarda iyi deyil ne yazıkki. Zaten ipodunla yapmak istediğimiz şey diskoya çevirmekde deyildir elbetde bu yüzden yeterli buluyorum zaten kulaklık kullandığımız zaman bu sorun ortadan kalkıyor sıkıntı yok bu konuda. Yeni çıkan ipod nesil serileride ipad'de yapabildiğiniz herşeyi yapabiliosunuz. Bende çok seviyorum bu açısını mail,oyun,internet herşey... 4.nesil 3.nesile çok benzio çok azdaha iyi okadar onlarda okadar ileri düzeyde kalitelik deil ancak inceliği yada hafıza olarak ses netliği olarak daha iyi 4.nesil ben iyi derim

• quote:

peki arkadaşlar ipodlar içinde en iyi ses kalitesi&seviyesi olan model jenerasyon hangisidir? Bazı arkadaşlar ipodların ses kalitesinin o kadar da iyi olmadığını söylemiş doğru mudur bu?

ipod zaten dışarıya hoparlör ile ses vermek için değil kulaklıkla müzik dilemek için yapılmıştır bü yüzden (dışarıya verilen) ses kalitesi iyi değildir
    en iyi ses kaliteside 4g modelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustii22

quote:

ipod zaten dışarıya hoparlör ile ses vermek için değil kulaklıkla müzik dilemek için yapılmıştır bü yüzden (dışarıya verilen) ses kalitesi iyi değildir

eyw hocam da ben zaten dışarıya sesi sormamıştım ki :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mustii22

quote:

eyw hocam da ben zaten dışarıya sesi sormamıştım ki :)

pardon ozaman ama birazda şarkının kalitesine bağlı ses

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.