Şimdi Ara

2.El Iphone 5s Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ,

    Telefonum kaybolduğu için geçici bir süre beni idare edecek bir Iphone 5s almaya karar verdim. Aşağıdaki telefon için satıcı ile fiyat konusunda anlaştım, açıklama olarak 'İlk sahibinden tertemiz cihaz kutusu var güncelleme sonrası Touch ID çalışmıyor' yazmış ve cihazın faturası yok. Sizce bu cihazı almalı mıyım ve alırken nelere dikkat etmeliyim ?

    2.El Iphone 5s Almak2.El Iphone 5s Almak2.El Iphone 5s Almak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sc1ps1 -- 24 Haziran 2018; 1:32:12 >



  • Öncelikle fiyatı önemli ancak tahminimce 700 lira civarında alacaksın. Bence yanlış yaparsın. Çünkü seneler öncesinin telefonu ve sorunları da varmış. Ek olarak bataryası da sorun yatarmaya başlamıştır tahminimce. Çok yakından tanıdığın kişiyse ve cihazın durumunu biliyorsan ve fiyatta uygunsa tercih edilebilir. Ancak milletin eskitip eskitip sattığı bilmem kaç yıllık telefonlara para vermek pek mantıklı değil. Sana tavsiyem alacaksan en azından sorunsuz olan bir cihaz tercih et. Ekranın da kasasında vuruk kırık çizik bulunmayan. Veya donanımsal ve yazılımsal sorunu olmayan. Orjinal sarj aleti,kutusu, faturası olmasıda önemli. Geçici süreliğine dahi olsa cebinden çıkan parayı hesaba kat ileride bir telefon alacağın zaman olumsuz etkileyecek. General Mobile GM 5 Plus 800 lira civarında sıfırı. İphone 5s den çok daha iyi memnun edecektir seni. Sıfır bir cihaz almış olursun. Cihazlarında ufak tefek sorunlar çıkıyor elbet ancak garantisi olacak en azından.
    2. el telefon alacaksan garantisi,kutusu,faturası ve orjinal kutu içeriği olmasına dikkat et mutlaka. Eğer çevrende bulabiliyorsan Nokia Lumia modellerini de bir araştır 250-750 lira arasında modellerine göre fiyatları değişiyor ve kim nederse desin çok güzel cihazlar. Lumia 640 XL ve üzeri modelleri öneririm. Ben 1 ay öncesine kadar kullanıyordum ve her şeyiyle süper özellikle kameraları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.