Şimdi Ara

2. el Iphone 5 aldım, neleri kontrol etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanalpazar üzerinden 2. el media markt ürünü 22 ay garantili bir iphone aldım. Ürün daha elime ulaşmadı, ulaştığında onayı vermeden neleri kontrol etmeliyim? Aklınıza gelebilecek her şeyi yazarsanız sevinirim, hatalı bir alışveriş yapmak istemiyorum duruma göre iadesini yapacağım vereceğiniz detaylar benim için çok önemli. Şimdiden çok teşekkürler.
    Paylaş

• Hayırlı olsun.
    Ekranda ölü piksel varmı bakın , ekran sensörünü kontrol edin , hoparlörünü kontrol edin , kamerasını kontrol edin. Aklıma bunlar geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık girişi, tüm ses giriş çıkışları, ölü piksel, etrafında kırık dökük var mı, bide imei sini kontrol et, ekranın her yerine dokunduran testlerden yap hassaslık sorunu var mı diye, gps ini kontrol et, telefonu çevirince ekran dönüyo mu oyunlarda bu çalışıyo mu vb. gyroscope hareketlerini kontrol et başka gelmedi aklıma gelirse yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Hayırlı olsun.
    Ekranda ölü piksel varmı bakın , ekran sensörünü kontrol edin , hoparlörünü kontrol edin , kamerasını kontrol edin. Aklıma bunlar geldi.

Çok teşekkürler. Aklınıza ne gelirse yazarsanız sevinirim, benim için çok değerli :)

quote:

Orijinalden alıntı: Sıradan Adam

Kulaklık girişi, tüm ses giriş çıkışları, ölü piksel, etrafında kırık dökük var mı, bide imei sini kontrol et, ekranın her yerine dokunduran testlerden yap hassaslık sorunu var mı diye, gps ini kontrol et, telefonu çevirince ekran dönüyo mu oyunlarda bu çalışıyo mu vb. gyroscope hareketlerini kontrol et başka gelmedi aklıma gelirse yazarım

Ekranın her yerine dokunduran test derken bunun için uygulama vs var mı hocam ya da önerebileceğiniz bir yöntem?

• Email çakılı kalmış mı app store den bakın
  • Arama yapin. Fotograf cekin. Parlakligi en yuksege getirip ekrana iyice bakin. Cizikler falan var mi bu kadar geldi

• Wifi sini kontrol edin hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.