Şimdi Ara

2. EL İPHONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşalar 2. el bir iphone 7 var almayı düşündüğüm.Lakin home butonu bozuk.Cihaz pasaport kayıtlı Evrakları tam.Seri nodan arattığımda cihazın garantisinin devam ettiğini görebiliyorum.Ben bu cihazı alıp garantiye göndersem yaparlarsa touch ıd bana cihaz geri geldiğinde sorun çıkarır mı yoksa cihaz tamamaen sıfırlanıp mı gönderiliyor.her touch id cihazın anakartına şifreli olarak işlem yapar diye biliyorum onun için soruyorum.



  • Aklıma şimdi geldi ya satmadan önce satıcı iphone'mu bul özelliğini kapatsa hesabını cihazdan kaldırsa cihazı sıfırlasa onun touch ıd'side kalkmış olmuyor mu ?İphone kullanıcıları cevaplayabilir mi.
  • Ya ekran değiştiyse yetkisiz müdahale varsa ozaman ne olacak

    Bence heyecan arama kendine üç kuruş ucuz olacak diye enkaz olmuş cihaza okadar para bağlamaya riske deymez

    Biraz daha fazla ver doğru dürüst cihaz al drrim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam cok akilli yada salak biri home tuşu bozuksa garsntiye görip sifir veya değişim nie yapmadi yaptirmadi ikinci durum home tuşu bozuk olan cihaza para verilir mi ya paran cok yada adamdan etkilendin kafana girmeyi başarmiş kardeşim eylül ayina ne kaldi az daha dişini sık temiz cihaz illa bulur alirsin macera arama kendine ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Adam cok akilli yada salak biri home tuşu bozuksa garsntiye görip sifir veya değişim nie yapmadi yaptirmadi ikinci durum home tuşu bozuk olan cihaza para verilir mi ya paran cok yada adamdan etkilendin kafana girmeyi başarmiş kardeşim eylül ayina ne kaldi az daha dişini sık temiz cihaz illa bulur alirsin macera arama kendine ..

    Home tuşu bozuk olan cihaza para verilir mi bilmediğim için konu açtım zaten neden verilmez açıklasan.
  • mustafa 09 kullanıcısına yanıt
    Home tuşu bozuksa neden gönderip sifir veya onarim yapip satmiyoda elinden cikarmayi planliyor sence sen olsan öylemi satarsin yoksa garantiliyse şansimi deniyrrek onarim yaparak mi satarsin..??gel kardeşim elimde yurtdişi kayitli kasim kadar garantisi olan iphone 7 128 gb var 2600 verim..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu değişim cihazlarının avantajları dezavantajları nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.