Şimdi Ara

2. el Harici HDD alırken nelere dikkat etmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İkinci el harici Hard disk alacağım ama arşivimi aktaracağım için ciddi bir arızayla karşılaşmak benim için facia olur.

-- Bazı modellerde üretim hatası olduğuna dair şeyler duydum. hangileri bunlar?

-- Ayrıca kimisinde 8mb cache var kimisinde yok, bu nedir?

-- Bad sektörler yazılımla düzeltilebilir mi?

Kısaca ikinci el hdd alırken nelere dikkat etmeliyim?

• Fiziksel bad sektörü düzeltemezsin ancak yazılımsal düzelir?hardisk alırken bad sektör var mı buna dikkat et sonra nasıl kullanılmış kibar mı yok sa hor mu kullanılmış?yere düşürülmüş mü yada darbe almış mı? falan filan...........kısacası 2.el hdd almak şans işi,yani çok iyi bildiğiniz güvendiğiniz arkadaşınız ise alınabilir bir nevze.Bunun dışında yanaşmam pek 2. el hdd'ye.
  • yani 2.el hdd bence de alınmaz biraz daha para biriktirip 0 alabilirsiniz kendi malınız olur temiz kullanırsınız en azından
  • arklr 500 gb 2.5 ınc verbatim marka 2.el harddisk lazım.bende aynısı var ancak çöktü,cocugun 5 yıllık bütün fotoları orda,çözüm bulunamadı tek cözüm aynısını bulup içndeki cihazı yer değiştirmek o yuzden elinde varsa fazladan ne bilim kullanmayan yada randıman vermiyoo diyen bana ulaşsın ltf cevap bekiliyorum tşk

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.