İLAN ÖZELLİKLERİ
1. Tek fiyat her zaman ilan fiyatımdır. Pazarlık ve takas yoktur. Ödeme sadece EFT/HAVALE ile alınır.
2. GET-PARAM GÜVENDE vb. 2.el platformları ödeme sistemleri ve kapıda ödeme veya kredi karti ile satış ve ödeme yoktur.
3. Önce ürün ve sonra ödeme hiçbir şart altında yoktur. Şahıs satışıdır. Mevcut fatura verilecektir. Yeni fatura kesilmez.
4. Satış sebebim keyfidir. Ürünü satış sebebim sizin için alış tercihi ise başka bir detay vermiyorum.
5. "Başka kullanıcı şu fiyata satıyor", "şu sitede bu fiyata inmiş" vb.--> Satışa koyduğum ürünlerin piyasa fiyatını takip etmeye çalışıyorum.
ANCAK anlık/kısa süreli kampanyalara göre fiyat GÜNCELLEMİYORUM.
6. "Ürün şu zamanda bu fiyata satılmış"--> Zaman makinenizi bir tur verirseniz ben de o fiyattan satış yapmak isterim.
7. İlanda zaten detaylı bir şekilde belirtilmiş hususlara yönelik konuları tekrar soran mesajlara dönüş yapmıyorum.
8. "Sana nasıl güvenelim ?"--> Tüm referanslarım profilimde yer almaktadır. Gerçek soruları içeren mesajlara hızlı cevap dönerim.
Devamında telefon, whatsapp, telegram vb. üzerinden iletişime devam edebiliriz.Tüm bunlara ragmen yeterli güven oluşmuyorsa
farklı kişi/yerlerden alışveriş yapabilirsiniz.
9. İlanım uymuyorsa başka yerden farklı fiyat, ödeme ve teslimat seçenekleri ile alabilirsiniz.
ÜRÜNLERİN FATURA VE GARANTİ DURUMU İLE ÖZELLİKLERİ
Parçaların özellikleri ile fatura ve garanti durumları açıklamalada belirtilmiştir. Kasa, 2 adet fan ve PWM ARGB Fan Hub SADECE BİRLİKTE SATILIKTIR.
Kasa kullanımda değildir. Kutulanıp kaldırılmıştır.
1. Coolermaster NR200P ITX Kasa:
05 Ocak 2021 Amazon Türkiye siparişi olup Amazon Almanya gönderimi ve fatura tarihi itibariyle 2 yıl Amazon garantilidir. Kasa temperli
cama sahip olup ayrıca yan mesh kapak ve ekran kartını dik takma kablosu mevcuttur.
2. Coolermaster ARGB PWM Fanlar
2 adet Cooler Master MF120R 120mm PWM ARGB fan kasada takılıdır. Kasada yer alan PWM ve RGB olmayan fanların yerine ilave olarak takılmıştır.
Fanlar 16 Şubat 2021 TR faturalı ve 2 yıl garantilidir.
3. Coolermaster PWM ARGB Fan Hub:
6 adet ARGB PWM fan destekli Cooler Master Hub kasada takılıdır. Faturası yoktur.Kasaya ilave olarak takılmıştır.
SATIŞ VE ÖDEME
Ödemeyi güvenli para aktarımı ve kolay olması açısından SADECE EFT/HAVALE ile kabul ediyorum. Bana ait hesaplar: İş Bankası, Akbank, Halkbank, Yapı Kredi, Vakıfbank, Kuveyt Türk, Ziraat, Enpara/Finans, Cepteteb/TEB Aile üyesi hesabı: Garanti Bankası
TESLİMAT
Ankara içinde Kızılay veya Ümitköy metro durakları veya Etimesgut civarında elden teslim ederim.Kargo ile istenirse orijinal kutusunda ALICI ÖDEMELİ gönderirim. Başkası adına tanımlı hazır kargo kodları ile gönderim yapmıyorum.
ÜRÜN GÖRSELLERİ
GENEL UYARI
1. İlanımda polemik amaçlı ve/veya gereksiz mesajlara cevap vermiyor 2.El Bölüm kuralları Madde [2.5] kapsamında şikayet ediyorum.
2. Madde [2.5]--> İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahale, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği
doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir ya da ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir. Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir.
3. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.