Şimdi Ara

2. el araçlar sıfır fiyatından yükseğe satılamayacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmi gazete'de yayınlandı an itibariyle. Sanırım sadece gazeteye ekleyelim demişler öylesine.
    Artık tek değişen şey "fiyat temsilidir, gerçek fiyat için arayarak ulaşınız" fıkrasına dönecek.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre ikinci el araçların fiyatının, sıfır liste fiyatından yüksek belirlenmesi 1 Ocak 2024'e kadar yasaklandı."

Şahsen ben sevindim buna. Piyasaya ciddi bir müdahale gelir diyordum ancak bu şekilde geçiştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 6 Temmuz 2023; 1:19:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Güzel gelişme. Peki aynı fiyata satılması da saçma değil mi?
    Liste fiyatı 800000 ise arabanın 2. Eli 799999 tl olacak. Bu insanlara ekstrem kurallar lazım.
    2021 model araba 799999 tl değil atıyorum en azından 100000 tl aşağıda olmalı.
    Tabi 799999 tl artı imza parası da isterler 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Ben artık bu yönetimdekilerin gerçekten ekonomideki sorunun kaynağının fırsatçılar olduklarını düşündüklerine inanmaya başladım. Acaba gerçektende bu topluma kabul ettirmeye çalıştıkları bir senaryo değil de acaba gerçekten de ciddi ciddi kendileri de buna mı inanıyorlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim uyar ki?
    Beş yaşında aracım sıfırın liste fiyatından yüzde 25 aşağıda sadece. Kimse piyasası 2 milyon olmuş aracı daha düşük fiyata satmak istemez, binde bir acil nakit ihtiyacı olan hariç ama o da piyasayı değiştirmez. Bu ikinci el olayı.

Sıfırda zaten bayi el altından yapıyor, aynen devam

• Ne kadar yasa çıkarırsa çıkarsınlar enflasyonist düzende fiyatlar her zaman artacaktır.
    Eskiden 100 - 150 bin lira gibi paralara 2.el gayet güzel güncel model otomobiller alınabiliyordu.
    Şimdi en basit arabalar 500 bin lira olmuş...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç fiyatları
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.