Şimdi Ara

2. El Araç satışı hakkında bilinmeyen NEDEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim neden diye merak ettiğim konu 2.el araç sitelerinde gezerken oluşan merakım yani aracı üstüne alma olayı.
    Bazı araçlara inceliyorum araç gayet temiz az km'de kazasıda yok yazılmış,birde bakıyorum plaka açık meraktan plaka sorgulatıyorum işte burda kafam karışıyor.Gayet temiz görünen aracın sahibi aracı sadece bir kaç ay önce üstüne geçirmiş görünüyor.Bu olay bir iki kez değil plakası açık olan araçların yarısında böyle.Tabiki sıkışır satmak zorunda kalabilir ama bu kadar tesadüfte fazla gibi geldi,acaba araçlarında kronik bir arıza mı oldu da satmayı düşünüyorlar.Yani üstüne al vergi öde notere para ver plakaya ver neden 2 ay binmek için mi?
    Bu konuda farklı düşüncesi olan var mı bilemiyorum,belki gayet mantıklı bir açıklaması vardır ama ben bulamadım

• plakayı nereden sorgulattığınızı bizimle de paylaşır mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayake

plakayı nereden sorgulattığınızı bizimle de paylaşır mısınız?

plaka sorgulayarak hangi bilgilere ulaşabiliyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

quote:

Marka
    Model
    Sahip Belge Tarihi
    Tescil Birimi
    Renk1
    Renk2
    Cinsi
    Çalıntı mı
    Tahdit Yok
    gibi bilgilere ulaşabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baran özden

quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

quote:

Marka
    Model
    Sahip Belge Tarihi
    Tescil Birimi
    Renk1
    Renk2
    Cinsi
    Çalıntı mı
    Tahdit Yok
    gibi bilgilere ulaşabilirsin.

Bu bilgilere ulaşabilirsin,sahip belge tarihi ise arabayı üstüne geçirme tarihi.Benim dediğim konu sahip belge tarihinin ilan tareihinden bi kaç ay önce olması

• bunlar tok satıcılar olabilir. yani arabayı yeni almıştır. bir fiyat yazıp internete koyayım der. genelde değerinden biraz yüksek olur. birileri araba için aradığında mutlu oluyordur belki.
  • ihtiyaçtan satılabilir, yada beklentiyi karşılamamıştır araç, mesala ben sıfır focus c-max ghia dizel araç almıştım araba 5-6 aylıkkken ve 5000 km deyken ev almak için satmıştım arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalekale -- 5 Mart 2008; 17:43:41 >
  • Adam galerici olabilir.. Genelde Yurt içinde degişik bölgelerden araba topluyorlar uygun fiyata ustlerine alıyorlar.. bazıları hasarlı oluyor bazıları olmuyor. hasarlıları yaptırıp Sonra da satıyorlar.
  • Galeriler üstlerine aldıkları için değişiyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.