Şimdi Ara

2.Dünya Savaşında asıl soykırımı sovyetler yapmıştır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bi sorum olucak , nasyonel sosyalizmle sosyalizm arasındaki fark nedir ikiside içinde sosyaliz kelimesini barındırıyor ama aralarında dağlar kadar var fark var , varmı bu konuda bilgisi olan ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furkan*

    Arkadaşlar benim bi sorum olucak , nasyonel sosyalizmle sosyalizm arasındaki fark nedir ikiside içinde sosyaliz kelimesini barındırıyor ama aralarında dağlar kadar var fark var , varmı bu konuda bilgisi olan ?


    Toplumculuk(sosyalizm)'in üretim araçlarının kişisel sermayenin eline verilmesine karşı çıkar. Üretim araçlarının dolasıyla üretimin doğrudan veya dolaylı olarak devletin denetimi altına girmesini savunur. Ulusçu Toplumculuk(nasyonal sosyalizm) de sermayeye karşı çıkar ancak yabancı sermayeye karşı çıkar. Ulusal sermayenin korunması savunur. Adolf Hitler'in, toplumculara karşı yaptı baskı ve sindirme siyaseti şaşılacak bir şey değildir. Zaten Nazi iktidarı bütün farklı fikirleri sindirmeye çalışmıştır.
  • Nasyonal Sosyalizmin ne olduğunu bilmeden yorum yapmayın, Nasyonal Sosyalistler anti-kapitalist, emekten yana, halkçıdır ama bu isteklerini bolşevikler gibi ütopik değil mantıklı temeller üzerine kurmuşlardır, kapitalizmin maaşlı köleliği (örnek bugünkü ben) yada bolşeviklerin bireysel birikim düşmanlığını kabul etmezler.

    Fakat o kadar sosyalisttirler ki, Propaganda bakanı Joseph Goebbels şunu söylemiştir:

    quote:

    and claimed in his diary that if he were to pick between Bolshevism and capitalism, he said "in final analysis", "it would be better for us to go down with Bolshevism than live in eternal slavery under capitalism."[


    yani, kapitalism ve bolşeviklik arasında seçim yapmak durumunda kalsak, kapitalizmin sonsuz köleliğinde yaşamaya karşı bizim için bolşevik olmak daha iyidir, demiştir.

    Daha fazla bilgi için:

    http://en.wikipedia.org/wiki/National_socialism#Anti-capitalism




  • Marksist - Leninist yani Komünist değilim ancak Türkiyede Sovyetler hakkında o kadar atıp utan varki adamı illa Komünist yaparlar.

    Stalin 40 milyon kişiyi öldürdü diyenler bile var.40 milyon kişinin öldürülmesi demek neredeyse her aileden bir kişinin öldürümesi demek gerçekten böyle bir olay olsaydı Sovyetler ayakta kalamazdı.

    Bugün tüm kapitalist ve emperyalist güçlerin anti komünist propoganlarına rağmen Rusyada Stalinist parti %20 oy alıyormu ? Seçimlerin şaibeli olduğu gerçek oy oranının daha da yüksek olduğunu söylüyenlerde var.

    Lenin gibi sağlığı yerindeyken sadece birkaç yıl lider olabilmiş bir adama bile 10 milyon kişiyi katletti suçlamasında bulunanlar var.Hitler bile insanları sistematik olarak gaz odalarına attı en fazla 5 milyon kişiyi öldürebildi.

    Kızıl Ordu Berlinde tecavüz yapmıştır diyorsunuz evet bu tarihi bir gerçektir.Bunun savunulacak bir yani yok ama Almanların Batı Rusyada neler yaptığını biliyormusunuz ? Zoyayı namı diğer Tanyayı bilen kaç kişi vardır bu forumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huzur İzlanda -- 8 Temmuz 2013; 5:04:05 >




  • İki tarafta kendi halkına acı çektirdi. Kimse masum değil. Stalingraddan kacanlari vuran da hitler zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Legend

    İki tarafta kendi halkına acı çektirdi. Kimse masum değil. Stalingraddan kacanlari vuran da hitler zaten





  • Bu tarz konuları çok fazla uzatıyorsunuz

    Ne olduysa yıllar önce oldu ne Nazi Almanyası kaldı nede Sovyetler Birliği
  • Olaylara hiç tepeden bakmayın haa..sakın..inin boş boş ayrıntılarla uğraşın.

    WW2 bir hristiyan soykırımıdır. Bir avuç yahudi için 50 milyon insan birbirini kesmiştir. (Bunların çok azı müslüman)


    Ve savaşın finalinde hepinizin bildiği gibi kahrolası israil kurulmuştur. (Amaç buydu bunu biliyorsunuz artık)

    Bırakın yok çingenesi yok stalini yok hitleri.
  • Şu tarih mantığıma yatmıyor herkes görmüş gibi konuşuyor örnek 3.yorum her yerde böyle bu ben kötü bi devlet yada devlet adamı olsam yaptığım herşeyi saklarım ve bunun için her türlü pisliği yapar kitaplara iyilik meleği gibi yazılırdım belki çerkez ethem isyanı kazansa biz çerkez ethemi kurtarıcımız olarak görücektik Atatürk'ü ise vatan haini bu örnekti trolluk olarak görmeyin
  • adamın dedikleri kesinlikle doğrudur...
    2. dünya savaşında pek çok Türk rus ordusuna zorla alınmıştır.Hatta kaçanların veya almanlara esir düşüp serbest bırakılanların çoğu almab ordusuna katılmıştır hatta alman ordusunda Türk birliği bile vardı.
    nat geo nun ww2 belgeselinde dahi türk birliğinin görüntüleri vardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER DOĞRULUK PAYI VAR HATTAK ONUSU AÇLIMIŞTI ROCKFELLER REPORTAJI VAR
    HİTLERE VE BİZE SOYKIRIM SUÇLAMALARI ATTIHINI BİZZAT İTİRAF EDİYOR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 8 Temmuz 2013; 9:09:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Temren

    Komünistler dünyanın gördüğü en büyük katillerdir, ne naziler ne kapitalistler, ne dinciler, ya da milliyetçiler katliam yapma konusunda komünistlerle yenişemez. Benim zaten anlamadığım mevzu bu kadar kanlı bir sistemi insanların hala savunabilmesi

     2.Dünya Savaşında asıl soykırımı sovyetler yapmıştır


    Liste tamamen sallamasyon.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.